ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League

Για την πρόκληση - πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Παρίσι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και έχει την πρώτη του ευκαιρία να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στους 16 του Champions League

Για την πρόκληση - πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Παρίσι

Με στόχο το καλύτερο δυνατό, αλλά χωρίς να... καίγεται ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (21:45, ΔΤ) από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ Ντε Πρενς, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες θέλουν μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να προκριθούν στους «16», οπότε εκ των προτέρων η αποστολή τους απόψε είναι θεωρητικά εύκολη γιατί δεν χάθηκε ο κόσμος αν έρθει η ήττα από τους πρωταθλητές Γαλλία. Η καταστροφή θα έρθει αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί όπως στο δεύτερο μέρος της πρώτης αναμέτρησης με τους Γάλλους στο Καραϊσκάκη, όπου χάθηκε το προβάδισμα από το γκολ του Βάις και ήρθε το βαρύ 1-4.

Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ, ο οποίος δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και σχήματα στο τελευταίο πρόγραμμα εκγύμνασης, προσανατολίζεται σε διάταξη 4-4-1-1. Σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουμε, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο Παρίσι με συνταγή αλά Λισαβόνα, με μία αλλαγή. Δηλαδή: τον Κάμπελ αντί του Βάις. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά ως βασικός στο φετινό Champions League, καλύπτοντας τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πιο συγκεκριμένα, η ενδεκάδα που έχει το προβάδισμα είναι η εξής: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο:

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 10 (13-2)
2. Ολυμπιακός 7 (6-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-5)
4. Άντερλεχτ 1 (1-11)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.