ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη»

Κουτσούμπας: Τυχοδιωκτικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

«Καιροσκοπικό και τυχοδιωκτικό κόμμα» που «αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα» τόσο για το μνημόνιο όσο και για την αντιμετώπιση του χρέους, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κουτσούμπας: Τυχοδιωκτικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξή του στο MEGA, o κ. Κουτσούμπας στηλίτευσε την υποψηφιότητα του Αλ. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια δεν αναγνωρίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την άλλη είναι υποψήφιος για αυτήν. «Μιλάμε για ένα κόμμα που δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη για αυτά που λέει», πρόσθεσε.

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που από τα πόθεν έσχες τους φαίνεται ότι διαθέτουν υψηλές καταθέσεις και μετοχές, σημείωσε πως «είναι προκλητικό να ακούς ότι ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος ο οποίος ήταν πρόεδρος ενός σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει 5.000 ευρώ επιπλέον από το μισθό του. Πρέπει να ελεγχθεί και για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, που ή έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds που έχουν σχέση με τις Σκουριές. Είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει και πρωτοστατεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις».

Ερωτηθείς για τη σύλληψη του Μ. Λιάπη ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο και μόνο ως γεγονός, ένας πρώην υπουργός ένας πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο».

Καλώντας τέλος τους ψηφοφόρους να μην ενισχύσουν τη Χρυσή Αυγή πέφτοντας στην «παγίδα» περί αδιάφθορων πολιτικών της οργάνωσης, επεσήμανε ότι «δεν πρέπει να πέσει στάχτη στα μάτια του λαού επειδή ο Παναγιώταρος και δεν ξέρω ποιος άλλος είχαν μηδέν εισόδημα. Πώς ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι δυνατόν μια χρονιά ολόκληρη να έχεις μηδέν εισόδημα; Υποτίθεται ότι όλους τους άλλους τους λένε ανεπάγγελτους ότι μόνο αυτοί δουλεύουνε, είναι δουλευταράδες, είναι άνθρωποι της δράσης κλπ. Από που ζούσαν; Ποιος τους τα έδινε ο κ. Μιχαλολιάκος και η κ. Ζαρούλια;».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Λάθος φωτογραφία βάλατε, αυτός είναι ο Κουτσούμπας, όχι ό Κεδίκογλου. ΟΟΟπσ συγνώμη δεν κάνατε λάθος, ο Κουτσούμπας τα είπε αυτά, Μας μπερδεύει τώρα τελευταία, οι προκατοχοί του διάβαζαν Μαρξ, αυτός Κεδίκογλου

    • Βλέπω , ένα μικρό(;) πρόβλημα αντίληψης το ‘χουμε, άρχοντα!
      Δεν είναι τίποτα. Οπορτουνίαση το λένε και μάλλον είναι κάτι ανίατο
      Για τούτο και επί της ουσίας δεν λες τίποτα.
      Καθαρός, μεστός, κατανοητός λόγος και απαντήσεις. Χαίρομαι που δεν αφήνει έδαφος σε τρολλαρίσματα και αποπροσανατολισμούς.
      Πες όμως και κάτι ακόμα: Τι είναι η BlackRock και η JP Morgan, μωρέ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.