ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή

Ματθαιόπουλος και Χρυσομάλλης διεκδικούν το δήμο Θεσσαλονίκης

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τους υποψηφίους της για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλάς».

Ματθαιόπουλος και Χρυσομάλλης διεκδικούν το δήμο Θεσσαλονίκης

Το ακροδεξιό κόμμα αποφάσισε να παρέχει στήριξη στον Νίκο Χρυσομάλλη για τη θέση του περιφερειάρχη, ενώ για το δήμο Θεσσαλονίκης το χρίσμα δόθηκε στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Έτσι ο κ.Ματθαιόπουλος (μπασίστας στο μουσικό γκρουπ Πογκρόμ) εξαργύρωσε τα οφέλη που απορρέουν από την σχέση που διατηρεί με την κόρη του «Φίρερ», Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά χυδαίες ύβρεις κατά του κοινοβουλίου και του πολιτικού προσωπικού της χώρας.

Το παρών έδωσε όμως και ο Ηλίας Παναγιώταρος, που αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκρουση στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δριβελέγκα και τον Ηλία Κασιδιάρη και στην προτροπή του πρώτου προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν αφού δεν τους αρέσει στη Βουλή. Στην προτροπή αυτή απάντησε προκλητικά ότι «θα μείνουμε και θα καθαρίσουμε τη σαβούρα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.