ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία

«Διέφυγε τον κίνδυνο ο Σουμάχερ» λέει φίλος του

Ο Φίλιπ Στράιφ, υποστήριξε πως ο χειρουργός Ζεράρ Σαγιάν, φίλος της οικογένειας Σουμάχερ, τον ενημέρωσε πως ο πρώην πιλότος της Φόρμουλας 1 παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Διέφυγε τον κίνδυνο ο Σουμάχερ» λέει φίλος του

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ διέφυγε τον κίνδυνο» δήλωσε ο φίλος του, επίσης οδηγός αγώνων Φιλίπ Στράιφ, φεύγοντας από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. όπου είχε επισκεφθεί τον Γερμανό

Ο Στράιφ, υποστήριξε πως ο χειρουργός Ζεράρ Σαγιάν, φίλος της οικογένειας Σουμάχερ, τον ενημέρωσε πως ο πρώην πιλότος της Φόρμουλας 1 παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Δεν είμαι γιατρός. Επαναλαμβάνω τι μου είπε ο Ζεράρ Σαγιάν, δηλαδή, πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του, ευτυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στράιφ στους εκπροσώπους του Τύπου που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο. Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Γερμανού. α

Την ίδια ώρα, οι γαλλικές αρχές εξετάζουν μια κάμερα στο κράνος που φορούσε ο Σουμάχερ την ώρα του ατυχήματος και έκαναν ερωτήσεις στο γιο του που ήταν παρών την ώρα του ατυχήματος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. μπραβο γιγαντα ξανα παλι μαζι μας γερος και σιδερενιος!!!!αυτα ειναι καλα νεα..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.