ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κοζάνη Βίτσας-Πουλάκης

Τρικυμία στην Κουμουνδούρου για Καρυπίδη

Σε κίνηση στήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρου Καρυπίδη προβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αύριο μεταβαίνουν στην Κοζάνη ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας και ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης, Κώστας Πουλάκης. Σημειωτέον ότι... παρολίγον να βρεθεί στην Κοζάνη και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά τελικά αποφάσισε να μην τραβήξει στα άκρα την εσωκομματική σύγκρουση.

Τρικυμία στην Κουμουνδούρου για Καρυπίδη

Παρότι ο σκεπτικισμός στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υποψηφιότητα Καρυπίδη κλιμακώνεται, η Κουμουνδούρου συνεχίζει να προσφέρει στήριξη στον κοζανίτη δημοσιογράφο. Μάλιστα, πριν λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έτοιμος, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, να μεταβεί ο ίδιος στην Κοζάνη, αλλά λόγω της αναταραχής που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος -και της πλειοψηφίας- κρίθηκε... φρόνιμο να μην προκαταλάβει ο Αλέξης Τσίπρας τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας.

Έτσι, αύριο στην Κοζάνη θα βρεθεί το δίδυμο Πουλάκη-Βίτσα, προκειμένου να διαβουλευθούν με τις τοπικές οργανώσεις και να στηρίξουν την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

 Διασπασμένοι οι «προεδρικοί»

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 4 το απόγευμα, δεν αναβλήθηκε μόνον εξαιτίας της επίσκεψης Τσίπρα στην Κεφαλλονιά. Αντιθέτως, η αναβολή της συνεδρίασης κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς επικρατεί σοβαρή διχοστασία στους κόλπους των «προεδρικών». Μ' άλλα λόγια, εκτός της «Αριστερής Πλατφόρμας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, την αντικατάσταση της υποψηφιότητας Καρυπίδη ζητούν η «Αριστερή Ενότητα» -ακόμη και στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. papasmiris 20:07 05/02/2014

    Γιατί δεν πήγε στην Κοζάνη!Ηταν μιά ευκαιρία να ενημερώσει τους Κοζανίτες γιά το θεώρημα του Σοκ της…Ναόμι Κάμπελ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.