ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης-ΠΑΟΚ 1-1

Ισόπαλο το ντέρμπι, πέφτει ο Άρης

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έληξε ισόπαλο (1-1), αποτέλεσμα που σχεδόν καταδικάζει τους κίτρινους σε υποβιβασμό. Ενα ημίχρονο με 10 παίκτες έπαιξε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ισόπαλο το ντέρμπι, πέφτει ο Άρης

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο (ήταν σαφής η ποιοτική ανωτερότητα) αλλά ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 23' με το φάουλ του Τάτου που δεν υπολόγισε καλά ο Γλύκος. Το παιχνίδι, που ήταν νευρικό και γεμάτο εντάσεις από την αρχή, έγινε ακόμα πιο...φασαριόζικο στη συνέχεια αφού τα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από την πλευρά του Αρη, έδιναν και έπαιρναν.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 45' με αυτογκόλ του Οικονομόπουλου αλλά εν συνεχεία έχασε τον Κάτσε με αποβολή αφού ο μέσος του Δικεφάλου μάρκαρε πολύ σκληρά τον Κύργια. Στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο άργησε με ημίωρη καθυστέρηση, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε μεγάλα αμυντικά προβλήματα ενώ ο Αρης, που είδε τον Αγκάνθο να αποβάλλεται στο 88, παρουσιάστηκε ακίνδυνος και γεμάτος άγχος.

Αρης: Διούδης, Βανγκέλι, Κύργιας (78' Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (60' Kαραγιάννης), Τάτος, Μανιάς, Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ισαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Κατσουράνης (90+ Κίτσιου), Κάτσε, Στοχ (85' Γεωργιάδης), Λούκας (62' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.