Neo

Να ζητήσει συγνώμη ο Σαμαράς από τον Παπανδρέου

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης λέει γιατί ο νυν πρωθυπουργός (ο οποίος ήταν παλιότερα «πολέμιος» του μνημονίου) πρέπει να ζητήσει ένα (μεγάλο) συγνώμη από τον τέως πρωθυπουργό.

Το ουδείς αναμάρτητος που είπε ο Σαμαράς στην πρώτη επίσκεψη του ως πρωθυπουργός στο Βερολίνο, σήμερα με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και την φιέστα της εμφανίσεως Μέρκελ στην Αθήνα θα έπρεπε να συνοδευτεί με την μεταμέλεια του και ένα μεγάλο συγνώμη στον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί όταν ο Παπανδρέου επιτύγχανε το πρώτο δάνειο των 110 δισεκατομμυρίων ευρώ ...αυτός ήταν στην λαϊκίστικη πλευρά, όπως σήμερα αρέσκεται να χαρακτηρίζει τους πολέμιους του δανείου.

Η πολιτική λοιπόν που βγάζει την χώρα στις αγορές είναι αυτή που χαράχθηκε από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου.

10 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Για όσα χρόνια θα πηγαίναμε από τον άνα στο καϊάφα δεν θα ύπαρξη δικαιωσηνι

  2. Ε.Στ. 11:35 13/04/2014

    Και αφού ζητήσει συγγνώμη ο Σαμαράς, που στην πρώτη, κρίσιμη περίοδο την είχε δει αντιμνημονιακα, να ζητήσει συγγνώμη και ο ΓΑΠ, που στην τελευταία, κρίσιμη περίοδο, την έχει δει αντημνημονιακά κι αυτός.

    • Νικος 21:23 13/04/2014

      αντημνημονιακος ο ΓΑΠ !!Αυτο καταλαβες !καλως!μαλλων δεν το χωραει ο νους σου και ο εγωισμος οτι πρεπει να βρεις τη δυναμη να πεις οτι ο ΓΑΠ ειχε δικιο!αλλα δημοκρατια εχουμε ,πιστευεις σε οτι θελεις!!

  3. panos 19:04 12/04/2014

    Το λαθος του γιωργου ηταν που δεν επεστρεψε την εντολη που του εδωσε με 44% ο ελληνικος λαος οταν ειδε τι του παρεδωσαν οι καραμανλοαλογοσκουφηδες δεν τον ενημερωσε και δεν ζητησε δημοψηφισμα για το πως θα πορευθει . να βαλει μπρος στον ελληνικο τα διλημματα που ειχε

    • Πάντως οι δηλώσεις του Παπανδρέου ότι είμαστε διεφθαρμένοι, η άρνηση να δανειστεί τον ιανουάριο του 2010 με επιτόκιο 6% επειδή θα ήταν σαν να κοροιδεύαμε τους δανειστές με παραπλανητικά στοιχεία κλπ. συνέβαλαν στο να φθάσουμε πιο γρήγορα στο δίλημμα στάση πληρωμών και άτακτη χρεοκοπία ή προσφυγή στο ΔΝΤ. Καλό είναι να μην ξεχνάμε τα γεγονότα….Και για να μη γράφουμε αερολογίες: το χρέος ήταν περίπου 300 δις. Εαν το έλλειμα ήταν 6% αντί 15% θα είχαμε χρέος περίπου 18 δις λιγώτερο. Αυτό δεν είναι ποιοτική διαφορά. Και ο Παπανδρέου και όλοι ήξεραν ότι η Ελλάς ήταν υπερχρεωμένη χώρα. Απλώς προ των εκλογών του 2009 υπήρξε παραπλάνηση του ελληνικού λαού…

  4. Νικος 9:09 12/04/2014

    μαζι σας!!αλλα πια συγγνωμη!!αμα το κανουν ,θα χασουν τη καρεκλα τους!!Ο ΒΒ παντος σιγουρα!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΒΒ!! ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΥΤΕ ΔΟΛ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΙΠΑ ΜΜΕ!!

  5. Βγαίνουμε στις αγορές, δανειζόμαστε και αυξάνουμε ακόμα περισσότερο το χρέος μας και στη συνέχεια θα πάρουμε πρόσθετα με΄τρα για να το περιορίσουμε. Ο κ. Καχριμάκης και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (που όπως και οι συνάδελφοι τους της ΝΔ ψηφίζουν περικοπές για τους υπόλοιπους ενώ οι ίδιοι είναι καλοαμοιβόμενοι) θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη από όλους εμα΄ς. Τ¨ωρα για τα περί επιτυχιών ας μη μιλάμε καλύτερα: τον οκτώβριο του 2009 ο λόγος του δημοσίου χρέους προς ΑΕΠ ήταν 120% και σήμερα είναι άνω του 170%…

  6. Έπρεπε ο σαμαρας ,πολλη μεγαλοδημοσιογράφοι να το είχαν είδη κάνει ,αλλα οχι μονο μερική από αυτούς δεν λένε μια καλή κουβέντα για τον ΓΑΠ αλά ακόμα ασχημονούν τα κοπρόσκυλα …….

  7. Δεν ειναι μονο ο Σαμαρας,ο ΒΒ και τα τσιρακια του,αλλα και καποιοι που θελουν να λεγονται μεγαλοδημοσιογραφοι και καποιοι καναλαρχες και πολλοι αλλοι που θα πρεπει να ζητησουν συγνωμη.

  8. Θ.Τ. 14:04 11/04/2014

    Και αν ζητήσει ( λέμε τώρα ) ο Σαμαράς συγγνώμην από τον ΓΑΠ
    από τον ΒΒ και τις καλτσοδέτες ούτε ζητείται, ούτε ( ξαναλέμε τώρα ) γίνεται δεκτή .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.