Neo

Αλλάζουν και χώρα για να τον ψηφίσουν

Η πολιτική σκηνή χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα για να πειστούν οι νέοι της χώρας να ψηφίσουν. Ειδικά όταν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν.

Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη μέσα από το προεκλογικό σποτ που έφτιαξε ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Στο βίντεο παρουσιάζεται μια νεαρή κοπέλα να λέει τα συναισθήματά της για την πρώτη της φορά. Την πρώτη φορά που ψηφίζει.

Πέρα από το σεξουαλικό υπονοούμενο στο συγκεκριμένο σποτ, ο Neo έχει την πληροφορία ότι η νεαρή αυτή, που ζει ανάμεσά μας και που τόσο αυθόρμητα σκέφτεται να ψηφίσει για πρώτη φορά, πιθανότατα δεν ψηφίζει καν στην Ελλάδα. Γιατί η κοπέλα κατάγεται απ' την Κύπρο και σπουδάζει υποκριτική στην Αθήνα. Τόσο μεγάλη επιρροή έχει το Ποτάμι; Αλλάζουν μέχρι και χώρα για να το ψηφίσουν;

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Lee Coveney 10:31 20/05/2014

    Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος αραγε την βρίσκει με το να να μιλήσει για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των μικρών κοριτστιων

  2. Lee Coveney 10:28 20/05/2014

    Your video ‘Her first time’ is the most disgusting, misogynistic, sexist, manipulative, repulsive piece of publicity I have ever had the misfortune to watch. Can I assume from this video that you wish to attract abusive, male voters who would gain a secret pleasure from watching a young woman’s first sexual encounter? Are your candidates, members and leaders as perverted as the voters you wish to attract? No woman in her right mind would EVER vote for your party on the basis of this revolting advertisement. I cannot condemn you strongly enough for this unbelievably sexist and stomach-churning piece of chauvinist rubbish.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.