ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σκουρλέτη-Κεδίκογλου

Ντιμπέιτ Τσίπρα-Σαμαρά ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη διεξαγωγή προεκλογικών ντιμπέιτ μεταξύ του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε και επισήμως σήμερα η Κουμουνδούρου, στη συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Όπως αποκάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση έγινε σήμερα στις 11 το πρωί και ο Πάνος Σκουρλέτης κατέθεσε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να διεξαχθούν δύο διαδοχικές συζητήσεις: μία για τις οικονομικές εξελίξεις (νέο Μεσοπρόθεσμο και νέο Μνημόνιο) και άλλη μία για εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα. Κατά την Κουμουνδούρου, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος και δεσμεύθηκε να μεταφέρει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αναρμόδια ζήτησε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Σκουρλέτη.

«Τελικώς παρέπεμψαν και οι δυο στη διακομματική επιτροπή η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της. Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει με την δέσμευση πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.