ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταθάκης: «Η κυβέρνηση δεν έχει ηθικό βάρος»

Παπαδημούλης: «Ας καλέσει ο πρωθυπουργός τον Τσίπρα...»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει πιο μαζικός και πιο εξωστρεφής» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενώ ο Γιώργος Σταθάκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δεν έχει το ηθικό και πολιτικό βάρος να διαπραγματευτεί».

«Ας καλέσει ο πρωθυπουργός τον Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Ο Τσίπρας, παρά τις μεγάλες μας διαφορές, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να αρνηθεί» δηλώνει o Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν ανταποκρίνεται στις προτάσεις για σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε προσέρχεται στη Βουλή.

«Στο δίλημμα "κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ" δεν χωρούν ίσες αποστάσεις. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, κακό του κεφαλιού του», σημειώνει στη Real News, στέλνοντας μήνυμα προς την κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ.

Αναφέρει, πάντως, για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τίποτα δεν έχει μπει στον αυτόματο πιλότο. Ο λόγος μας πρέπει να είναι πιο τεκμηριωμένος, πιο πειστικός και ταυτόχρονα πιο εύληπτος και λαϊκός... Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει πιο μαζικός και πιο εξωστρεφής».

Σταθάκης: Χωρίς ηθικό και πολιτικό βάρος η κυβέρνηση

Ανέφικτη, υπό τις σημερινές συνθήκες, χαρακτηρίζει την εξυπηρέτηση του χρέους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ενώ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε εθνική διαπραγμάτευση για το χρέος.

«Η κυβέρνηση δεν έχει το ηθικό και πολιτικό βάρος να διαπραγματευτεί και να δεσμεύσει σε μακροχρόνια βάση την οικονομία, η δε έκκληση του κ. Βενιζέλου να συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια για το χρέος γίνεται προκειμένου να επιμεριστούν οι ευθύνες και το κόστος από τις συνέπειες των δικών του στρατηγικών επιλογών» λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.