ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμηλοί τόνοι

Αναστασίου: «Όλα μπορούν να συμβούν»

Ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε μικρό καλάθι ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μίτιλαντ παρά το ευρύ 4-1 του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: 'Ήρθαμε εδώ με απώτερο σκοπό να τελειώσουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να μπούμε στους ομίλους. Και αγωνιστικά και οικονομικά και για το στάτους του κλαμπ, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Το 4-1 είναι ένα σκορ ασφαλείας, αλλά στη μπάλα όλα μπορούν να συμβούν.

Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε 4 γκολ από μία ομάδα Α’ κατηγορίας. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός όλα μπορούν να γίνουν. Για εμάς το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς. Ξέρουμε πως παίζει η Μίντιλαντ και τι αδυναμίες έχει. Αυτό όμως που προέχει είναι να είμαστε προσηλωμένοι εμείς και να κάνουμε αυτά που έχουμε συζητήσει και έχουμε προετοιμαστεί για να κάνουμε.

Τα παιδιά που θα τον αντικαταστήσουν ξέρουν πως θα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς και για τον καθένα να κάνουν αυτό που έκανε ο Μάρκους. Όμως όπως έχω ξαναπεί, πρώτα απ’ όλα είμαστε ομάδα και για εμάς είναι σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Έχουμε παίκτες με την ποιότητα και ικανότητα, μολονότι μπορεί να μην το έχουν δείξει ως τώρα. Η εμπιστοσύνη και η ποιότητα τους είναι μεγάλη και δεν φοβάμαι. Θα αντεπεξέλθουν.

Αν δείτε πέρσι από τον Γενάρη και μετά παίξαμε 29 ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι-οφ. Τώρα έχουμε 15 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 6 Ευρώπη. Σύνολο 24., δηλαδή λιγότερα. Έχει δυνατότητες και μπορεί να παίξει η ομάδα. Το σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό. Στα 4 ματς έχουν παίξει 20 παίκτες. Αυτό δείχνει και τη δυναμική της ομάδας και ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να παίξουν όλοι. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.