ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League

Το πρώτο βήμα θέλουν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας

Οι τρεις εκπρόσωποί μας μπαίνουν απόψε στην (πρώτη) μάχη για την είσοδό τους στα πλέι οφ του Europa League.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης να περάσει στα πλέι οφ του Champions League, ο Παναθηναϊκός έχει μία δεύτερη ευκαιρία αυτή τη φορά για το Europa League. Απόψε στις 21:00 η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Μίντιλαντ από τη Δανία με στόχο το σκορ εκείνο που θα του δώσει προβάδισμα ενόψει ρεβάνς.

Το ίδιο θέλει και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα (21:05) φιλοξενείται από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία. Ο Δικέφαλος, με τον Άγγελο Αναστασιάδη πλέον στον πάγκο του, θέλει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα του για να «κλειδώσει» την άλλη εβδομάδα στην Τούμπα την είσοδό του στους ομίλους του Europa League.

Τέλος, στην Τρίπολη (21:15) ο Αστέρας συνεχίζει να ζει το δικό του όνειρο. Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της γερμανικής Μάιντς στον προηγούμενο γύρο, αυτή τη φορά οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο την υπέρβαση: τη συμμετοχή τους στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που συνιστά τεράστια επιτυχία για την ιστορία της ομάδας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης.

21:00 Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ (ΟΤΕ ΤV)
21:05 Ζίμπρου-ΠΑΟΚ (ΟΤΕ TV)
21:15 Αστέρας Τρίπολης-Μακάμπι (NOVA)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.