LIFESTYLE

Το γεύμα στο Ψυχικό

Κωστόπουλος- Μπαλατσινού: Κάθε μέρα μαζί!

Το φετινό καλοκαίρι ο Πέτρος και η Τζένη συζητήθηκαν πολύ.

Η απρόσμενη ανακοίνωση του χωρισμού τους, οι μοναχικές διακοπές στη Μύκονο και την Πάτμο, αλλά και οι κοινές τους εμφανίσεις για χάρη των παιδιών, οι συζητήσεις τους με το Mega, το ατύχημα του Πέτρου και οι φήμες περί "αναγκαστικού" διαζυγίου για οικονομικούς λόγους.

Στην πορεία μάθαμε πως ο Πέτρος είχε φύγει από το σπίτι τους από τον Γενάρη, ενώ όλο αυτό το διάστημα συνέχιζαν να συναντιούνται καθημερινά τόσο στα πλατό του Mega, όσο και στα γραφεία που στεγάζονται οι ιστοσελίδες τους: Από τη Δευτέρα, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μαζί στη δουλειά και όπως μάθαμε, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν άκρως αρμονικό, σαν να μην είχε αλλάξει τίποτα.

Το μεσημέρι, μάλιστα, της Τρίτης, πήγαν για φαγητό σε γνωστό στέκι του Νέου Ψυχικού μαζί με τα παιδιά τους, με αφορμή την ονομαστική εορτή της κόρης τους Αλεξάνδρας.

Άνθρωπος, μάλιστα, που τους είδε από κοντά, μας μαρτύρησε πως ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι και έδειχναν να είναι μια κανονική οικογένεια- εξάλλου όπως λένε και οι ίδιοι προτεραιότητά τους είναι η Αμαλία, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Όσο για τα επαγγελματικά τους σχέδια και οι δύο έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις με την ηγεσία του Μεγάλου Καναλιού- αυτή τη φορά όμως για ξεχωριστές εκπομπές που δρομολογούνται να κάνουν πρεμιέρα στις αρχές του 2015.

Από το entertv.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.