MEDIA

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στον ΟΤΕ TV

Δηλώσεις Καϊμακόγλου & Πρίντεζη για το 4x4 της εθνικής

«Μπορεί να πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους», δήλωσε στην κάμερα του OTE TV μετά τον αγώνα με την Κροατία ο Κώστας Καϊμακόγλου, όπου η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ κλείδωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, με 76-65. «Η ομάδα καταρχήν αξίζει πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που ήταν έτοιμη να παίξει άμυνα. Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε καταπληκτική δουλειά με τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε ρυθμό σε όλη την άμυνα - άμα δείτε ήταν παίκτης-κλειδί ο Μπογκντάνοβιτς. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα είχε πολύ μεγάλη ενέργεια και αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 25ο λεπτό είχαμε δεχτεί μόνο 25 πόντους. Αυτό πρέπει να είναι ο οδηγός μας για τη συνέχεια», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ.

Από πλευράς του, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε: «Μπήκαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένα, αυτό είναι αλήθεια, παίξαμε καταπληκτική άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Η Κροατία είναι πολύ καλή ομάδα και είναι λογικό κι εκείνη να βρει ρυθμό κάποια στιγμή και να βάλει κάποια σουτ, αλλά θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

printezis

Ο ΟΤΕ TV καλύπτει το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, με καθημερινές μεταδόσεις αγώνων αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, τα παιχνίδια της Dream Team των ΗΠΑ με αποκλειστικότητα των αγώνων της πρώτης φάσης, αλλά και με την καθημερινή εκπομπή Pick N’ Roll Spain 2014.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.