ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής

Πάει για το +3 ο ΠΑΟΚ

Με στόχο τη νίκη και το +3 από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 20:30 στην Τούμπα τον ΟΦΗ του Τζενάρο Γκατούζο.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το κυριακάτικο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στις 20:30 στην Τούμπα τον ΟΦΗ, έχει την ευκαιρία να πάει στο +3 (αν κερδίσει) και να ταξιδέψει την άλλη Κυριακή στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με άλλον αέρα.

Μέχρι, όμως, να φτάσουμε στο τελευταίο ματς της Κυριακής, προηγούνται άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως αυτή του Παναθηναϊκού, στις 16:00, με τη Νίκη Βόλου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχει όπου οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που άρχισε μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καλλονή.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 18:15, στη Βέροια, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον αξιόμαχο και πάντα επικίνδυνο Παναιτωλικό, ενώ στο Λειβαδιά, ο Λεβαδειακός παίζει με την Κέρκυρα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

16:00: Παναθηναϊκός-Νίκη Βόλου
18:15: Βέροια-ΠΑΣ
18:15: Εργοτέλης-Παναιτωλικός
18:15: Λεβαδειακός-Κέρκυρα
20:30: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.