ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδηλώσεις και ομιλίες στο Άθως Παλλάς

Στη Χαλκιδική ο Σαμαράς για τα 40χρονα της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει το απόγευμα στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, όπου στις 12:00 αύριο το μεσημέρι, θα μιλήσει στην εκδήλωση (στο Άθως Παλλάς) για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Η εκδήλωση θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο Άθως Παλλάς, στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.

Απόψε, ο πρωθυπουργός θα δειπνήσει με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. Στην αυριανή εκδήλωση, το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος.

Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Εκδήλωση και στη Θεσσαλονίκη

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ. οργανώνει ο βουλευτής του κόμματος στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Πόρτο Παλλάς, στις 11 το πρωί. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «1974-2014, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία», θα βραβευθούν οι δέκα πρώτοι διατελέσαντες πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και ιστορικών ντοκουμέντων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.