ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πληρώνει το μάρμαρο της αποτυχίας

Τέλος ο Παράσχος από τον Ατρόμητο

Η εκτός έδρας ήττα του Ατρόμητου από τον ΟΦΗ σήμανε και το τέλος του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των δυτικών προαστίων της Αθήνας.

Ο αποκλεισμός του περιστεριώτικου συλλόγου στο Europa League, αλλά και οι κακές εμφανίσεις της ομάδας (συνοδεία κακών αποτελεσμάτων) στη Σούπερ Λίγκα, όπου εκτός της ήττας του Σαββάτου ο Ατρόμητος μετρούσε επίσης την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό έφεραν το αναμενόμενο διαζύγιο.
Να πούμε πως οι σχέσεις του έμπειρου Έλληνα τεχνικού με κάποιους παίκτες είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το επεισόδιο με τον Ναπολεόνι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο. Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με γνώμονα την εξεύρεση της λύσης που επιτάσσει το συμφέρον της ομάδας μας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για όλα έχει προσφέρει στον Ατρόμητο! Τόσο στα πρώτα χρόνια της επιστροφής μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και τον τελευταίο 1,5 χρόνο που κράτησε με επιτυχία τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πολύ σπουδαίας καριέρας του στα ελληνικά γήπεδα!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.