ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με το προεδρείο του ΣΕΤΕ

Τσίπρας: «Η αύξηση στον τουρισμό πρέπει να έχει αντίκρυσμα»

Να διαχέεται στην πραγματική οικονομία η αύξηση της τουριστικής κίνησης ζήτησε από το προεδρείο του ΣΕΤΕ ο Αλέξης Τσίπρας, που συνεχίζει τις συναντήσεις του με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ, το σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να θίξει και το θέμα των εργασιακών σχέσεων στον κλάδο του τουρισμού, καθώς δεν λείπουν οι καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα στις τουριστικές επιχειρήσεις. «Η αύξηση του τουρισμού θα έπρεπε να συνδέεται επαρκώς με τη διάχυση του τουριστικού εισοδήματος στην πραγματική οικονομία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ επισήμανε στο προεδρείο του ΣΕΤΕ πως είναι ανάγκη να προστατευθούν οι εργασιακές σχέσεις , η «αξιοπρεπώς αμειβόμενη απασχόληση», αλλά και το περιβάλλον, όπως και η ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής.
Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε, για μία ακόμη φορά, την αντίθεση του κόμματός του στην ιδιωτικοποίηση των τοπικών αεροδρομίων.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. J.P. 18:59 01/09/2014

    Οι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ οι παράνομοι μετανάστες που δουλεύουν παράνομα στα τουριστικά επαγγέλματα στην Ελλάδα, που δουλεύουν μαύρα και κόβουν τα μεροκάματα των Ελλήνων στέλνουν όλα τα λεφτά στις χώρες τους και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει αντίκρισμα.
    Δεν είμαστε όλοι χαζοί για να καταπίνουμε αμάσητα αυτά που μας λές.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.