Neo

Οι αυθόρμητες απολυμένες καθαρίστριες

Το matrix24.gr σας ενημέρωσε χθες εγκαίρως για την στήριξη που παρείχαν στην Ρένα Δούρου οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες, μέσω του λογαριασμού τους στο facebook.

Οι καθαρίστριες επισήμαναν ότι στηρίζουν την περιφερειάρχη Αττικής, ότι ουδέποτε ζήτησαν να τις διορίσει στην περιφέρεια και ουδέποτε τους το υποσχέθηκε. Ο Neo, λοιπόν, ρώτησε και έμαθε πως η στήριξη των καθαριστριών στην Ρένα Δούρου ήταν αυθόρμητη –δηλαδή, ούτε η ίδια η περιφερειάρχης, ούτε κάποιος συνεργάτης της επικοινώνησαν με τις καθαρίστριες και ζήτησαν τέτοιου είδους δήλωση.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. James Bond 11:03 29/10/2014

    Προφανώς και δεν ζήτησαν να τις διορίσει στην Περιφέρεια, καθώς αφενός εξακολουθούν να είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι και να πληρώνονται, μειωμένα λόγω διαθεσιμότητας, κι αφετέρου καθώς δεν επιθυμούν την επανατοποθέτηση τους σε άλλη θέση του Δημοσίου, που γίνεται εύκολα, αλλά παραμονή τους στο Υπουργείο Οικονομικών, και τα επιπλέον επιδόματα που αυτό σημαίνει, τα οποία αυξάνουν το μισθό τους στο επίπεδο ενός υπαλλήλου κατηγορίας ΤΕ ή ΠΕ της Περιφέρειας.

  2. Ε.Στ. 11:00 29/10/2014

    Ωραία. Η στήριξη των καθαριστριών στην Δούρου ήταν..αυθόρμητη. Η στήριξη και η αλληλεγγύη της Δούρου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας στον αγώνα των καθαριστριών για επαναπρόσληψη ήταν κι αυτή…αυθόρμητη;
    Είπαμε να χαύτουμε αλλά όχι κι έτσι!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.