ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη στη Real News

Αισιόδοξος για την εκλογή προέδρου ο Βορίδης

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με συνέντευξή του στη Real News o Μάκης Βορίδης ενώ δηλώνει πως η συγκυβέρνηση θα βρει τις 180 ψήφους για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ας πει ο κ. Τσίπρας κάτι απλό: ότι η Ελλάδα, ως κράτος που έχει συνέχεια, όπως λέει, θα τιμήσει τις δεσμεύσεις της σε κάθε περίπτωση. Και τότε ανοίγει πράγματι δρόμος συνεννόησης» δηλώνει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης.

Σημειώνει ακόμη πως «και μόνο η σκέψη ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αποκλείει το δανεισμό της χώρας από τις αγορές και μάς γυρνά στην 'αγκαλιά' του έκτακτου μηχανισμού στήριξης» ρίχνοντας ευθύνες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αντίδραση των αγορών, προσφάτως.

Τονίζει πως η χώρα χρειάζεται ένα «εθνικό μνημόνιο, ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για την οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση». 

Πάντως αναφέρει ότι «πρόωρες εκλογές με την έννοια της διάλυσης της Βουλής με πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν πρόκειται να υπάρξουν», ενώ σημειώνει «για το αν θα υπάρξει προεδρική πλειοψηφία, εκτιμώ πως ναι».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.