Neo

Η κατάργηση των παρελάσεων παραμένει στην ατζέντα

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ εσχάτως να καλλιεργεί σχέσεις με την Εκκλησία και να έχει υποβαθμίσει μερικά θέματα της ατζέντας του που ενοχλούν συντηρητικούς ψηφοφόρους, ωστόσο για αρκετά στελέχη της Κουμουνδούρου όσα έλεγε διαχρονικά η Αριστερά παραμένουν… επίκαιρα.

Έτσι, χθες, ο πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Χουντής, επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα συζητούσε κατάργηση των παρελάσεων, κάτι που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της Αριστεράς και μόνιμο… καβγά της με την Δεξιά.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. gkp 18:33 29/10/2014

    Ο πολύχρωμος και πολυσυλλεκτικός ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις για τις Εθνικές γιορτές στρατιωτικές και σχολικές, αυτό είναι σίγουρο και το έχουν εκφράσει πολλά στελέχη του Δημόσια.Εκείνο που είναι επίσης σίγουρο είναι ότι θα επιτρέπει τις GAY παρελάσεις και το GAY PARADE FESTIVAL με την δική του βοήθεια και στήριξη. Άν δεν ήταν κάποια σκληρά φορολογικά μέτρα όπως ο ΕΝΦΙΑ, οι έκτακτες εισφορές,τα μνημόνια και η μείωση στα προνόμια των Δημοσίων υπαλλήλων ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν 10 μονάδες πίσω.Απλά με αυτά που έκανε η κυβέρνηση ξύπνησε ένα κόμμα πεθαμένο, που όχι μόνο δεν ξέρει να κυβερνάει, αλλά ούτε σωστή αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει.

  2. gkp 17:44 29/10/2014

    Ευχαρίστως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις, ενώ θα επέτρεπε χωρίς πρόβλημα παρελάσεις και πορείες αντεξουσιαστών και παράνομων μεταναστών.Εξάλου σε παρελάσεις λαθρομεταναστών όπως πρόφατα στην Πάτρα στην δίκη για την υπόθεση της Μανωλάδας στην πορεία που έκαναν στους δρόμους της πόλης Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί μαζί τους ήταν και στελέχη και νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.