ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3-0 τον Ηρακλή Ψαχνών

Καταιγιστική η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ καθάρισε με το εύκολο 3-0 στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή Ψαχνών, παίρνοντας την πρώτη νίκη μετά από δύο αγώνες για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μία ΑΕΚ να την πιεις στο ποτήρι παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ακρως επιθετική με πολλές επιθετικές προσπάθειες και τελικές, δεν άφησε τον Ηρακλή Ψαχνών να πάρει ανάσα και έφτασε στο εύκολο 3-0. Ενα σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν έμπαιναν γκολ οι πολλές ευκαιρίες, τα δύο δοκάρια και το χαμένο πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε με θαυμάσιο σουτ ο Κορδέρο και το 3-0 ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων στο δεύτερο ημίχρονο, αφού για σχεδόν ένα ημίωρο η ομάδα της Εύβοιας έπαιζε με δέκα παίκτες και δεν μπορούσε ν' αντισταθεί.Το 2-0 σημείωσε ο Μάνταλος στο 66ο λεπτό και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 79' ο Μπακάκης.
Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69' Φαγέ), Σαρρής, Μπακάκης, Κορδέρο (56' Μάνταλος), Ρόβας, Μπαρμπόζα (76' Αραβίδης), Πλατέλλας, Ζόριτς, Ντακόλ

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61' Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Φλίγκος (72' Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης, Ντιέγκο (67' Δηλαβέρης)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1. ΑΕΚ 4
2. Ατρόμητος 3
3. Πανθρακικός 1
4. Ηρακλής Ψαχνών 0

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.