Neo

Αδεξιότητα ή προβοκάτσια;

Σε κατάσταση... συναγερμού μπήκε χθες το επιτελείο της Ρένας Δούρου, καθώς η περιφερειάρχης Αττικής ειδοποιήθηκε ότι εμφανιζόταν από τρίτο άτομο να... στοχοποιεί όσους επιλέξουν να απεργήσουν και να μην πάνε στην εργασία τους!

Το περιστατικό έχει ως εξής: Λίγες ώρες πριν από τη γενική απεργία της Πέμπτης, το ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου «Ο Γαληνός» εξέδιδε απόφαση με την οποία κατήγγειλε «οδηγία» της Περιφέρειας Αττικής για στοχοποίηση ασκούμενων φοιτητών στο φαρμακείο του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», αν μετείχαν στη γενική απεργία. Την «ενημέρωση» αυτή παρείχε στους ασκούμενους φοιτητές η υπεύθυνη του φαρμακείου. 

Η Δούρου απέστειλε επιστολή-απάντηση στον Σύλλογο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιας οδηγίας, η οποία, κατά την περιφερειάρχη, «ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς τέτοιου είδους ενέργειες βρίσκονται στον αντίποδα της δικής μας λογικής και φιλοσοφίας».

Τούτου δοθέντος, η Δούρου καλεί τώρα την διοικήτρια του νοσοκομείου, Χριστίνα Αντωνίου, να προβεί στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου «να διαπιστωθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων ή / και ποινικών αδικημάτων» από την υπεύθυνη του φαρμακείου του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός». Μάλιστα, στην επιστολή της προς την διοικήτρια του νοσοκομείου, η Ρένα Δούρου τονίζει πως «είναι προφανές ότι η απάντηση που αυθαιρέτως έδωσε η υπεύθυνη του φαρμακείου δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και αποτελεί μια προσωπική της τοποθέτηση».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.