ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη... μάχη

Νίκες - πρόκριση ψάχνουν οι «αιώνιοι» στην Ευρωλίγκα

Να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκα θα επιχειρήσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζουν τις Βαλένθια και Τούροφ αντίστοιχα.

Πρώτος, χρονικά, στη μάχη ρίχνεται ο Ολυμπιακός ο οποίος περιμένει τους Ισπανούς στις 19:45 στο ΣΕΦ (Novasport 2). Tα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι από τους “ερυθρόλευκους” καθώς οι τραυματίες Πρίντεζης, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου θα είναι και πάλι απόντες, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όμως ποντάρει στο φορμάρισμα των υπολοίπων και στην καλή άμυνα.

Η Βαλένθια παρουσιάζεται εφέτος ιδιαίτερα προβληματική, ειδικά μακριά από την Ισπανία, ωστόσο το γεγονός ότι θα παίξει ένα από τελευταία χαρτιά της για την πρόκριση την καθιστούν επικίνδυνη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ταξίδεψε στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει την Τούροφ (21:45, ΝΕΡΙΤ) χωρίς τον Αντώνη Φώτση ο οποίος είχε στομαχικές διαταραχές. Οι πράσινοι δεν έχουν πανηγυρίσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα και κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας έχουν μία καλή ευκαιρία για να τα καταφέρουν.

Η Τούροφ πάντως παλεύει πάντα γενναία στο γήπεδό της και έχει ως πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μαρντί Κόλινς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.