LIFESTYLE

Είναι μόλις 48 κιλά!

Στα όρια της νευρικής ανορεξίας η Άβα Γαλανοπούλου

Σοκαριστική είναι πλέον η εικόνα της Άβας Γαλανοπούλου.

Η ταλαντούχος ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό... Όπως η ίδια αποκάλυψε πέρασε και περνά μια δύσκολη φάση, κάτι που την οδήγησε στο να χάσει πολλά κιλά και να ζυγίζει πλέον μόλις 48!

«Κάτι με στεναχώρησε. Έχασα πολλά κιλά. Κάτι και κάποιος με στεναχώρησε πολύ, την πάτησα που λένε. Αλλά όλοι την πατάμε, δεν είναι ότι συνέβη μόνο σε μένα. Όταν ήρθα εδώ τον Μάρτιο ήμουν 55, τώρα είμαι 48. Το έψαξα για νευρική ανορεξία. Αλλά όχι, εντάξει, παίρνω βιταμίνες, πάω σε γιατρό. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ για τα πάντα και το πιο σημαντικό είναι ότι στάθηκα και πάλι στα πόδια μου. Βοήθεια ζήτησα απ'τους φίλους ζωής που έχω. Έχω μπροστά μου πολύ δρόμο για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Είναι και ερωτική ιστορία, έχει απ'όλα μέσα. Τώρα με τη δουλειά ξεφεύγω λίγο. Θέλω να πιστεύω στη θεία δίκη και γενικότερα στο δίκαιο» είπε στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά της, απάντησε: «Θα φάω μισή μακαρονάδα, κάτι θα φάω. Και αν πάρουμε τώρα πίτσα μαργαρίτα, ένα κομμάτι θα το πάρω».

Η ηθοποιός που και πέρσι είχε εξομολογηθεί στον Γρηγόρη ότι η απώλεια βάρους της είχε στερήσει πολλές δουλειές, αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που την πλήγωσε, επομένως είναι ζήτημα ψυχολογικό που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει.

Η Άβα Γαλανοπούλου συμμετέχιε φέτος στη μουσικοχορευτική στη μουσική σκηνή «Γραμμές, με τη Μαριώ και τη Λένα Αλκαίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.