ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τη Μπάρτσα στο Top-16 της Ευρωλίγκας

Κρας τεστ για τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη

Έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του στο Top-16 της Ευρωλίγκας θα δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα (21:45, Novasports 2).

Το εμπόδιο που έχουν μπροστά τους οι πράσινοι είναι πολύ υψηλό για μία σειρά από λόγους. Ο πρώτος, και κυριότερος, έχει να κάνει με την ισχύ των μπλαουγκράνα που είναι δεδομένη και... αδιαπραγμάτευτη.

Ο δεύτερος είναι το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα προέρχεται από συνεχόμενες ήττες τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα και επιθυμεί διακαώς να ρεφάρει για να ανακτήσει τη θετική της ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει ηττηθεί ήδη δύο φορές από τους Καταλανούς στην εφετινή Ευρωλίγκα κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης. Εκτός αυτού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Παππά ο οποίος παρέμεινε κλινήρης στην Αθήνα λόγω ίωσης.

Με τους υπόλοιπους πάντως, ο Μαυροβούνιος προπονητής θα επιχειρήσει να κοντρολάρει το ρυθμό και να μην επιτρέψει εύκολο σκορ στην Μπαρτσελόνα. Πολλή δουλειά θα έχουν τέλος οι ψηλοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι θα κληθούν να σταματήσουν τους Τόμιτς, Λάμπε και Πλάις.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Τόμας Γιασεβίτσιους (Λιθουανία).

Tο πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague:

5ος Όμιλος

Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας 78-67
Ρεάλ Μ. - Γαλατάσαραϊ (93-78)
Ζαλγκίρις Κάουνας - Άλμπα Β. (19:45)
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός (21:45)

6ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μ. - Λαμποράλ Κούτσα 99-90
Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 81-58
Νίζνι Νόβγκοροντ - Φενέρμπαχτσε (18:30)
Εφές Αναντολού - Ουνικάχα Μάλαγα (20:30)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.