ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός

Παρουσιάστηκε ο Περέιρα, έδωσε απαντήσεις ο Μαρινάκης

Ο 47χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, υποσχέθηκε «φωτιές» στην επίθεση. Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον νέο προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, αλλά την παράσταση «έκλεψε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

«Συγγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω ελληνικά, είναι μία δύσκολη γλώσσα, αλλά θα μιλήσω στη γλώσσα μου. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, στην οικογένειά σας. Ξέρω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας και τι αντιπροσωπεύει. Γνωρίζω πολύ καλά τη δυναμική των οπαδών και του γηπέδου. Ξέρω τι περιμένετε όλοι σας από μένα. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω από εκεί που τελείωσα, να συνεχίσω να παίρνω τίτλους, πρωταθλήματα, Κύπελλα και ξέρω ότι ήρθα σε μία ομάδα που αυτό θέλει να κάνει συνέχεια. Μόνο νίκες επιτρέπονται στον Ολυμπιακό, έτσι ήταν και στην προηγούμενη ομάδα. Δεν θέλω ποδόσφαιρο για να νικάω, θέλω να παίζω επιθετικό και δυναμικό ποδόσφαιρο Από εδώ και στο εξής, ξέρω ότι θα περνάω εξετάσεις, θέλω όλα αυτά να τα περάσω εδώ που βρίσκομαι. Θέλω να ευχαριστήσω με τον δικό μου τρόπου που έδειξαν εμπιστοσύνη, τον πρόεδρο την ομάδα και όλο το τιμ. Το δικό μου ευχαριστώ θα είναι με νίκες, τίτλους. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου. Να έχω μία επιθετική δυναμική ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Ώρα για δουλειά τώρα.

Δεν έχω ραβδάκι για να περάσω όλα αυτά που θέλω στην ομάδα. Χρειάζομαι χρόνο για να περάσω τη φιλοσοφία μου, έχοντας παράλληλα την προετοιμασία για τα παιχνίδια, ώστε να καταφέρνουμε να τα κερδίζουμε. Θέλω να περάσω στον κόσμο και τους παίκτες τη σοβαρότητα που πρέπει να έχουμε από την αρχή μέχρι το τέλος του κάθε αγώνα, ώστε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά ξέρω τι σημαίνει που ήρθα στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνω ότι εδώ υπάρχουν δύο αποτελέσματα, η νίκη και η νίκη, ούτε καν η ισοπαλία. Στην Πόρτο σε μία σεζόν δεν είχα ούτε μία ήττα. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορούμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Η επιλογή του νέου προπονητή έγινε με συγκεκριμένα κριτήρια. Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό σε μια κρίσιμη περίοδο. Έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Στην χώρα του, ήταν προπονητής στην Πόρτο και είχε μάθει να κερδίζει. Ξέρει τι σημαίνει πίεση και τι σημαίνει να κερδίζεις. Στο ρόστερ της Πόρτο είχε πολλούς μεγάλους παίκτες, τους οποίους διαχειρίστηκε άριστα. Ήταν ένα βασικό κριτήριο για να έρθει. Επίσης, ξέρει υπό πίεση να παίρνει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Όλα αυτές οι προϋποθέσεις καλύπτονται από τον Βίτορ Περέιρα. Ο Ολυμπιακός σε λίγο καιρό θα είναι πρώτος και στο τέλος της σεζόν θα είναι πρωταθλητής.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει μεταγραφή για να κερδίσει τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο που έχουν παιδιά των 750 ευρώ; Χρειάζεται να κάνει μεταγραφές για να κερδίσει τον σημερινό ΠΑΟΚ; Που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τελευταία 4 ματς. Τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά τα πράγματα;»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.