ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος είναι ο Νίκος Βούτσης

Το προφίλ του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, γεννήθηκε το 1951 και είναι πολιτικός μηχανικός (ΕΜΠ). Παντρεμένος με την Αγγελική Παπάζογλου και πατέρας του Γιώργου, της Αριάννας και του Πάνου.

Εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Αθήνας στις εκλογές Μαϊου και Ιουνίου του 2012, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμμετείχε ενεργά στο μαζικό αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος των φοιτητικών επιτροπών αγώνα (ΦΕΑ) του ΕΜΠ. Αντιπρόεδρος του πρώτου μεταδικτατορικού Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, που προέκυψε από το Εθνικό Συμβούλιο το 1975. Γραμματέας του ΚΣ της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος ('80-'85).

Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού και της εννεαμελούς Γραμματείας μέχρι το '86. Συμμετείχε στο ΚΚΕ Εσωτερικού Ανανεωτική Αριστερά από το '87-'91 και στον ΣΥΝ μετά τις εκλογές του '93.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κουρτης 18:36 05/11/2017

    Φαινεται ο κόσμος δεν πείστηκε για το ποσο σάπιος και ανίκανος ειναι ο Καμινης και του δίνουν εστω και μια ψήφο,ενώ θα επρεπε να παει σπιτι του στα Βριλήσσια!Ειναι πολυ λυπηρο που εμεις οι Ελληνες δεν βάζουμε μυαλο.Ο ανθρωπος εκτός του οτι ειναι μέθυσος, δεν έκανε τιποτε για την Αθηνα και την κατέστρεψε .Απορω με τα κριτήρια των όσων μπαίνουν στη διαδικασία να τον σκεφτούν κιολας!Αδιαφορος,ανίκανος,λαμόγιο στα μουλωχτά και τα του Δήμου τις αδικίες και τα ταξιδάκια γνωστά !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.