ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεχωρίζει το Ξάνθη - Παναθηναϊκός στις 15:00

Τρία ματς ...φωτιά για το Κύπελλο Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη ...ρεβάνς του 4-2 που έχασε στο πρωτάθλημα από την Ξάνθη στα Πηγάδια, αυτή τη φορά όμως για το Κύπελλο. Η ΑΕΚ μετράει τις δυνάμεις της εκτός έδρας απέναντι σε άλλη μια ομάδα της Super League, την Κέρκυρα, ενώ ο ΟΦΗ δεν γεμίζει ούτε ...σχολικό για να παίξει με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Απ' την άλλη, ο Ολυμπιακός αναμένεται να περάσει ένα εύκολο απόγευμα με τον Τύρναβο...

Ο περσινός κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την Skoda Ξάνθη στις 15:00. Οι πράσινοι θέλουν να αποδώσουν καλά ώστε να μην επαναληφθεί η οδυνηρή ήττα που γνώρισαν στην έδρα της ακριτικής ομάδας με 4-2 και να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση στους 8. Ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να μην είναι στην 11άδα του Παναθηναϊκού, όπως και στο ματς για τη Super League.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ έχοντας μόλις 14 παίκτες στην αποστολή του έχει ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να παίξει με τον Πανθρακικό. Ως γνωστόν, τα προβλήματα είναι μεγάλα για τους Κρητικούς, οι οποίοι έχουν μεγάλες ...διαρροές στο ρόστερ τους και απ' ό,τι φαίνεται δεν θα βγάλουν εύκολα τη σεζόν.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Τύρναβο εκτός έδρας, χωρίς να έχει τον Ρομπέρτο στη σύνθεσή του, καθώς τραυματίστηκε χθες. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τον Ολαϊτάν για πρώτη φορά μετά το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις 17:45 η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας με την Κέρκυρα, την οποία θέλει αν πετάξει έξω από τη διοργάνωση και να περάσει στους 8, κάτι που κατάφερε πριν λίγο καιρό με τον Ατρόμητο.

Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας:

Πανθρακικός – ΟΦΗ (15:00 - OTE SPORT 5)
Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 - OTE SPORT 4)
SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός (15:00 - OTE SPORT 2)
Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (17:15 - OTE SPORT 4)
Τύρναβος – Ολυμπιακός (17:15 - OTE SPORT 2)
Κέρκυρα – ΑΕΚ (17:45 - OTE SPORT 5).
Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός (19:30 - OTE SPORT 4)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.