Neo

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Λέγεται και γράφεται πως η υποψηφιότητα Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν έκπληξη και αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή. Λάθος. Μεγάλο λάθος. Οι αναγνώστες του matrix24 γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Και το γνωρίζουν εδώ και τρεις (3) μήνες!!! Στις 12 Νοεμβρίου ο Φελνίκος στο άρθρο του με τίτλο: Γιατί ο Τσίπρας "παραχωρεί" ξαφνικά τον Πρόεδρο, έγραφε:

"...Ορισμένοι πιστεύουν πως ο "εκλεκτός" του Τσίπρα είναι ο Κ. Καραμανλής. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Όχι μόνον επειδή ο Κ. Καραμανλής δεν το επιθυμεί, όπως έχει διαμηνύσει, αλλά επειδή ο συμβολισμός του ονόματος Καραμανλή είναι πιθανόν να δράσει αρνητικά, ιδιαίτερα στους πασοκογενείς ψηφοφόρους, στους οποίους ελπίζει τα μάλα ο Τσίπρας για να κερδίσει την εκλογική πρωτιά ακόμη και την αυτοδυναμία.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ορισμένοι εισηγούνται στον Τσίπρα, εφόσον θέλει για λόγους ισορροπιών να συμφωνήσει σε κεντροδεξιό Πρόεδρο, να προτείνει ή να αποδεχθεί, αντί για τον Καραμανλή, έναν "καραμανλικό" υποψήφιο, όπως για παράδειγμα ο Προκόπης Παυλόπουλος. Εξυπακούεται πως στην περίπτωση αυτή ο Πρ. Παυλόπουλος, ο οποίος προετοιμάζεται να τεθεί επικεφαλής της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, δεν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στις εκλογές..."

Υπενθυμίζουμε την είδηση όχι για να βλογήσουμε τα γένια μας, αλλά για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και για να πούμε πως μόνον έκπληξη δεν ήταν η επιλογή Παυλόπουλου. Φυσικά, υπάρχει κι άλλο και μπόλικο παρασκήνιο σχετικά με τον ΠτΔ και την επιλογή Παυλόπουλου, το οποίο εν ευθέτω χρόνω θα το αποκαλύψουμε...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. papasmiris 18:28 18/02/2015

    Ανεξάρτητα απ το αν το πρόβλεψες η όχι,μπορείς να μας πεις τι σοι κυβέρνηση είναι αυτή που στηρίζεται στον ακροδεξιό ψεκασμένο εθνικιστή και προτείνει γιά ΠτΔ τον Πάκυ;Τι θα δούμε ακόμα απ την Κυβέρνηση του Βουνού(έτσι ονόμασε την κυβέρνηση ένας απίθανος βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Δελημήτρος).

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.