ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη

Χαμός στον Ιατρικό Σύλλογο για τη βίλα του προέδρου

Διαστάσεις και μέσα στον Ιατρικό Σύλλογο παίρνει η υπόθεση του προστίμου που επιβλήθηκε από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες για το αγροτοτουριστικό κατάλυμα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρη Βαβουρανάκη, που δύο μέρες πριν τις εκλογές διαγράφηκε από τον απερχόμενο γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και επίσης γιατρό Γρηγόρη Ροκαδάκη.

Χθες το βράδυ σε βαρύ κλίμα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ του συλλόγου, ο ίδιος ο κ. Βαβουρανάκης έθεσε το θέμα ενημερώνοντας το συμβούλιο για το τί έχει συμβεί κατά την άποψη του, αλλά προφανώς οι απαντήσεις που έδωσε δε θεωρήθηκαν πειστικές και γι'αυτό το λόγο, οι παρατάξεις των κκ. Κοχιαδάκη και Σανιδά ζήτησαν να γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ που θα ασχοληθεί μόνο με το θέμα αυτό.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης σύμβουλοι της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Βαβουρανάκη, θέτοντας θέμα ηθικό για τον πρόεδρο του Ι.Σ.Η, ενώ ο ίδιος ο κ. Βαβουρανάκης ξεκαθάρισε πως για να μην υπάρχουν σκιές τόσο για το πρόσωπο του ίδιου όσο και της παράταξης του, ανακοίνωσε πως κανείς από την πλειοψηφούσα παράταξη δε θα ψηφίσει το Γρηγόρη Ροκαδάκη για τη θέση του αντιπροέδρου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο!

Πάντως με τον τελευταίο φαίνεται πως υπάρχει μείζον θέμα αφού αρκετοί συνάδελφοι του θεωρούν πως μετά απ΄ότι έγινε και με πολιτικά, ηθικά και ίσως και δικαστικά ζητήματα ανοικτά, δεν μπορεί να είναι καν υποψήφιος για τη διοίκηση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου!

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.