ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League

Ο ΟΦΗ σκότωσε τον ΠΑΟΚ!

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» και κινδυνεύει να τον αφήσει εκτός τίτλου!

Ο πολύπαθος αλλά ηρωικός ΟΦΗ νίκησε 3-1 τον κακό ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» και του πρόσθεσε κι άλλα προβλήματα, λίγες μόνο μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο ΟΦΗ έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Ηταν καλύτερος και πιο επικίνδυνος, εξ ου το άνετο 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Τζορτζ, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε ποτέ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 34' ο Λαμπρόπουλος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, κάνοντας το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 52', αλλά ο ΟΦΗ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Παρά την πίεση του Δικεφάλου, βρήκε τον τρόπο να πετύχει και τρίτο γκολ. Το έκανε στο 82' με τον εξαιρετικό Βασίλη Κουτσιανικούλη να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (90' Μανιδάκης), Ροβίθης (67' Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (73' Μαραθιανός).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (59' Κίτσιου), Μαντούρο (45+1' Τζανδάρης), Νομπόα, Γκολάσα (82' Κουλούρης), Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.