Neo

Σενάριο Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι υποψίες που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να έχει και δεύτερες σκέψεις για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Καίτοι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προβάλλει ακόμη ως ο πιθανότερος διάδοχος του Καρόλου Παπούλια, συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν θέλει… αλλαγές στο Κολέγιο των Επιτρόπων και το έχει διαμηνύσει στον πρωθυπουργό.

Και, επειδή προφανώς ο Τσίπρας δεν πρόκειται να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Γιούνκερ για τον… Αβραμόπουλο, φαίνεται πως η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του ονόματος του υποψηφίου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κρύβει παρασκήνιο. Βεβαίως, όλα δείχνου πως ο πρωθυπουργός επιμένει στον σχεδιασμό του να προβεί σε άνοιγμα προς την Κεντροδεξιά και να προτείνει Πρόεδρο από τον χώρο της ΝΔ. Και, αν όντως αυτός δεν είναι ο Αβραμόπουλος, τότε ο Neo διακινδυνεύει την πρόβλεψη ότι εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ θα προταθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γιάννης 14:35 14/02/2015

    Γιατί, υπουργάρα αυτής της κυβέρνησης δεν ήταν και ο Καμμένος;

  2. Πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις.
    867.456 και μια απιδια . Μιλαμε οτι εισαι μεγαλος

    • ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.

      ‘’ΕΛΑΣΤΙΚΑ’’ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!

      Πόση ήταν η πραγματική ανεργία στο τέλος του 2009? Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα , ζούσαν από τις ΄΄ευεργετικές’’ πολιτικές δολοπλοκίες του Πάκη και του κάθε Πάκη του Καραμανλικού περίγυρου?
      «Συγκάλυπταν’’ δήθεν την ανεργία, με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς. Πόση καμουφλαρισμένη βρωμιά και αθλιότητα κρύβει αυτή η επάρατη δεξιά?
      Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού στην ουσία το 2009 χρεοκοπήσαμε. Οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
      Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
      Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
      Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
      Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…

      ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
      865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;

      Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
      Το κύμα των διορισμών:
      ================
      Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009

      • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
      • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
      • Συμβασιούχοι έργου 161.383
      • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
      • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
      • Θητεία 1.542

      Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές – 57% – έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
      Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

  3. ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
    Με το νόμο Παυλόπουλου και την άκρατη κενοδοξία του,
    μπήκαν στην ΕΛ.ΑΣ, όπως και στις άλλες υπηρεσίας του δημοσίου, όλα τα γνωστά φασιστογενή της Ελλάδας.
    Επί πέντε χρόνια οι υπηρεσίας ασφαλείας και το δημόσιο, ‘’ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ’’ από φασιστοειδή. Ταυτόχρονα εξήχθησαν ή και καταψύχτηκαν όσες ελάχιστες δημοκρατικές μειοψηφίες υπήρχαν.
    Έτσι οι μισοί σχεδόν οργανωμένοι φασιστογενείς απόγονοι του χίτικου παρελθόντος μπήκαν από το παράθυρο του Παυλόπουλου στην Ελληνική Αστυνομία, στις υπηρεσίες ασφαλείας, στην πυροσβεστική, στο στρατό στις δημόσιες υπηρεσίες.
    Όλα τα κατακάθια της νύχτας και των..χορηγών της μπήκαν στην κληρωτίδα της φύλαξης και της προστασίας των Ελλήνων και των παιδιών μας. Οι υπόλοιποι παρέμειναν ελεύθεροι σκοπευτές και κυνηγοί της νύχτας. Με τον τρόπο αυτό το οργανωμένο έγκλημα μπήκε και κατέλαβε τις πιο καίριες θέσεις.
    Κανένας εγκληματίας της χρυσής αυλής δεν συνελήφθη και κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε. Έτσι δεν άργησε το φίδι να γεννά τα αυγά του σε ασφαλείς χώρους προστασίας και καθοδήγησης.
    Ο κενόδοξος υπουργός της φαυλότητας, ‘’ετοιμαζόταν’’ για τη διαδοχή του μπουχέσα , όταν αυτός αποφάσιζε να πάει στην Προεδρία.
    Η χρυσή αυγή εκκολάφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και άφοβα μέσα στις υπηρεσίες ασφαλείας του φαυλοπουλικού παρακράτους.
    50% το ποσοστό της Χρυσής αυλής στη Νίκαια και άλλο τόσο το εκλογικό τμήμα των Αμπελοκήπων από τα σώματα ασφαλείας. Ο Αντιπαθέστατος πολιτικός όλων των εποχών της Ελλάδας, επιχείρησε τον εκφασισμό της αστυνομίας και της δημόσιας διοίκησης, ο…δημοκράτης εκ Μεσσηνίας και αυτός.
    Μπράβο Μεσσηνία με τα αστέρια σου και τις κολώνες της δημοκρατίας που παράγεις.
    Τελικά το ξύλο δεν ..βγήκε από τον παράδεισο ή κάποιοι είναι πολύ σκληρόπετσοι;
    Αν η Κυψέλη δεν βάζει μυαλό, τότε θα πληρώσει η ..Νίκαια και έπονται και άλλες περιοχές . Ο Πάκης έσπειρε και ο Αντώνης θερίζει …!!!
    Ο ένας τους ανέλαβε την κατάταξη και ο άλλος την εκπαίδευση και την προαγωγή τους .
    Αθάνατη ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά !!!
    ΥΓ.
    Και επειδή η θρασυδειλία του είναι αποδεδειγμένη δημόσια, αν ΤΟΛΜΑ ! ας δώσει τις λίστες με τα αστέρια των επιλογών του (προσωπικών και του περιβάλλοντος) που προσέλαβε .

  4. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, τονκλειδαρά της απάτης?

    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ’’ ΖΟΓΚΛΕΡ’’ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2009….
    Αθλιότητα ή, προδοσία?
    Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πολιτικής ΑΤΙΜΙΑΣ του υπουργείου Οικ. του 2009. Έδωσαν ψευδή στοιχεία για το αναμενόμενο αρνητικό ύψος της ύφεσης, με αποτέλεσμα όλοι οι υπολογισμοί για το ύψος του μνημονίου να ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.
    Κανείς δεν γνωρίζει π.χ.
    ότι το πρώτο Μνημόνιο συντάχθηκε με πρόβλεψη ύφεσης για το 2009 στο -2%, λόγω της αδυναμίας τότε να μετρηθεί το μέγεθος της στατιστικής απάτης Καραμανλή και στην ύφεση. Τελικά ήταν -4,4%. Και μόνο αυτό ήταν ικανό να τινάξει τους στόχους του Μνημονίου στον αέρα. Κανένας όμως δεν το ξέρει. Θάφτηκε κι αυτό κάτω από την εθνική ομερτά για το τι έγινε στη χώρα μέχρι το 2009 – με τη συνενοχή των «εταίρων».
    Ο Παπαθανασίου έστειλε εν γνώσει του πλαστά στοιχεία για το έλλειμμα #elleimma2009. Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος της πατρίδας μας. Τη μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

  5. Ε.Στ. 11:07 13/02/2015

    Eίναι ο ίδιος κύριος που, στην 5ετία Καραμανλή, έκανε 865.000 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ μάλιστα και έτσι εκτίναξε το χρέος στα ουράνια; Δηλαδή, επιβραβεύει ο ΣυριζοΑνέλ έναν από εκείνους που προσωπικά συνέβαλαν στην υπαγωγή μας στο μνημόνιο, το οποίο μισεί και σκίζει ο Τσίπρας. Γειά σου αθάνατη Ελλάδα με το Αλτζχάιμερ σου!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.