ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιους επιλέγει ο Πρόεδρος της ΝΔ για το Πολιτικό Συμβούλιο

«Αποχή» γαλάζιων δελφίνων από τις κινήσεις Σαμαρά

Τί θα κάνουν οι αντιφρονούντες...

Στις 10:00 το πρωί αύριο συγκαλείται, για μία ακόμη φορά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Όχι για να συνεχίσει την ανολοκλήρωτη συζήτηση για το τί έφταιξε για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά για να αναδείξει τους νέους τομεάρχες και συντονιστές της αλλά και τα τέσσερα κοινοβουλευτικά μέλη του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που συγκρότησε ο κ. Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, υποψήφιοι για το Συμβούλιο θα είναι οι Μάκης Βορίδης, Θανάσης Μπούρας, Γεράσιμος Γιακουμάτος και Σίμος Κεδίκογλου. Οι υποψηφιότητες, όσες και οι κενές θέσεις, είναι εν γνώσει της ηγεσίας του κόμματος ενώ δεν αποκλείεται, εφόσον δεν υπάρξει και άλλο στέλεχος που θα θέσει υποψηφιότητα, να μην στηθεί καν κάλπη.

Άλλωστε, οι γαλάζιοι αντιφρονούντες μοιάζουν να επιλέγουν την αποχή έναντι μίας αναμέτρησης. Στο εσωτερικό της ομάδας των στελεχών που ζητούν Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας διατυπώνονται διαφορετικές προσεγγίσεις, ωστόσο όλοι συγκλίνουν στο ότι η αυριανή εκλογή είναι ήσσονος σημασίας για να δοθεί κάποια μάχη χαρακωμάτων. Μέχρι αργά χθες δεν είχε σχηματοποιηθεί, ως εκ τούτου, κάποια ενιαία στάση έναντι των επιλογών του κ. Σαμαρά για τα όργανα -έστω και άτυπα- ενώ πληροφορίες ήθελαν σειρά στελεχών να απέχουν της συνεδρίασης ή να ψηφίζουν «λευκό» (σ.σ. εφόσον βέβαια στηνόταν κάλπη). Το ίδιο ισχύει και για το ενδεχόμενο αντάρτικης υποψηφιότητας έναντι των «εκλεκτών» Σαμαρά, που μάλλον δεν είναι πιθανή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.