ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζευγάρωσαν τις νίκες τους

Εύκολα στους 8 Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν την Τετάρτη Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Στη Βαρκελώνη, υπό το βλέμμα του Πεπ Γκουαρδιόλα, οι “μπλαουγκράνα” δεν φόρτσαραν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να επικρατήσουν με 1-0 και να προκριθούν με βάση και το 1-2 του πρώτου ματς.

Ο Ράκιτιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 32' ενώ στο 77' ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι του Αγουέρο γλιτώνοντας την Μπαρτσελόνα από περιπέτειες.

Στη Βεστφαλία, η Γιουβέντους έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ντόρτμουντ επικρατώντας με 3-0. Η Γηραιά Κυρία άνοιξε νωρίς, μόλις στο 6', το σκορ με τον Τέβες και από εκεί και πέρα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Ο Μοράτα διπλασίασε τα τέρματα της Γιούβε στο 70' ενώ το σκορ έκλεισε στο 79' ο Τέβες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Συνθέσεις:

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ (46' Κιρχ), Μπέντερ (64' Ράμος), Γιουντογκάν, Καμπλ, Μαχιταριάν (64' Μιχιταριάν), Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Πογκμπά (27' Μπαρτσάλι), Περέιρα, Τέβες (81' Πέπε), Μοράτα (78' Μάτρι)

Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν, Άλβες (91' Aντριάνο), Ματιέ, Πικέ, Άλμπα, Μαστσεράνο, Ινιέστα, Μέσι, Ράκιτιτς (84' Ραφίνια), Νεϊμάρ, Σουάρες.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Τουρέ (72' Μπονί), Νασρί (46' Νάβας), Σίλβα, Μίλνερ (87' Μίλνερ), Αγκουέρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.