Neo

Το γράμμα Τζουμάκα σε Τσίπρα για Βαρουφάκη

Με αφορμή σχόλιο του Μαξίμου ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη σε ιταλική εφημερίδα για εκλογές ή δημοψήφισμα σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους-δανειστές μας και ότι καταβάλλεται προσπάθεια αποδόμησης του υπουργού Οικονομικών, ο Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Στέφανος Τζουμάκας έστειλε στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το εξής σημείωμα:

«Πρώτο: Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να αποδομήσεις τον Γ. Βαρουφάκη. Το έχει κάνει μόνος του, ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ και σημαντικά στοιχεία στρατηγικής των συνεπειών των μνημονίων της πενταετούς βαρβαρότητας. Η προοδευτική πολιτική δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων, αυτάρεσκων πρακτικών και αποκαθήλωσης προοδευτικών αγώνων με ταξιδιωτικές δηλώσεις. 

Δεύτερο: Θλιβερή η μέθοδος της θεωρίας ότι για ότι απερισκεψίες κάνει κάποιος του φταίνε οι άλλοι! Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι. Η κόλαση επέρχεται από έλλειψη αρχών και από πρακτικές του "σκοπού που αγιάζει τα μέσα" 

Τρίτον: Οι απειλές και τα διλήμματα αποτελούν δείγμα αδύνατων. Οι δυνατοί πράττουν και πράττουν σωστά και επιτυχώς. Δεν είναι περιοδεύοντες που προκαλούν ερωτήματα όχι για προοδευτικές ή συντηρητικές πολιτικές, αλλά περί σοβαρότητας ή όχι.»

Νομίζω, ότι ο Στ. Τζουμάκας -τον οποίον σημειωτέον ο Αλ. Τσίπρας εκτιμά ιδιαίτερα- δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο για να αποδομήσει τον Βαρουφάκη...

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. katerina 10:38 10/03/2015

    Αυτό, που ακόμα μιλάει ο Τζουμάκας, με ξεπερνάει…

  2. sonam 9:52 09/03/2015

    κοίτα να δεις βρε, μιλάνε όλοι, μιλάει κι ο Τζουμάκας… ε ρε κατακαϋμένη Ελλάδα!!!

  3. l.l.grigoriu 8:28 09/03/2015

    εχει απολυτα δικιο ο Τζουμακας με φρου φρου και αρωματα ΔΕΝ γινεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.