AUTO - MOTO

Lexus LF-SA Concept

Το Lexu LF-SA Concept είχε ήδη παρουσιαστεί μέσα από μία teaser εικόνα η οποία αποκάλυπτε το εμπρός μέρος του. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να το δούμε σε όλο του το μεγαλείο.

Το Lexus LF-SA θα είναι το μικρότερο μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, όταν και θα λανσαριστεί, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει το 2018. Σκοπός της Lexus είναι, στηριζόμενη στην τεχνογνωσία της Toyota σε αυτό τον τομέα και συγκεκριμένα στο Yaris να δημιουργήσει μία πιο upmarket και τολμηρή σχεδιαστικά πρόταση, προκειμένου να αποσπάσει μερίδιο από τις πωλήσεις του Mini Cooper.

lexuslfsacon15-(2)

Το Lexus LF-SA ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα σύγχρονα Lexus να ξεχωρίζουν, όπως η μάσκα εμπρός η οποία πραγματικά μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενώ γενικότερα το αμάξωμα ξεχωρίζει από το έντονο ανάγλυφό του, τις μεγάλες πόρτες και τις δύο διαφορετικές υφές ματ και gloss.

lexuslfsacon15-(3)

Ιδιαιτέρως τολμηρή σχεδιαστικά είναι και η καμπίνα με την κεντρική κονσόλα να διαθέτει πάνελ αφής OLED, ενώ ίδιας τεχνολογίας είναι και ο πίνακας οργάνων. Μάλιστα στο εμπρός παρμπρίζ διακρίνουμε και κάποιες ενδείξεις, όπερ σημαίνει head-up display.

lexuslfsacon15
Το άρθρο δημοσιεύτηκε από το www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.