ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση

Με την πρωτοφανή διαφορά του 26,5% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ

Εντυπωσιακό προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 42,8% έναντι ποσοστού 16,3% που καταγράφει η ΝΔ ενώ  ακολουθούν το ΚΚΕ με 3,9%, η Χρυσή Αυγή με 3,6%, το Ποτάμι με 3,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2% και το ΠΑΣΟΚ με 2%.

dimoskopisi

Συνολικά η αδιευκρίνιστη ψήφος μαζί με την ψήφο απόρριψης και την αποχή φτάνει το 19,6%.

Το 50% των πολιτών εκτιμά ότι, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με τους εταίρους ενώ το 49% εκτιμά ότι, η ΕΕ πρέπει να  βοηθήσει τη χώρα μας λόγω της γεωπολιτικής της θέσης.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GKP. 1:06 21/03/2015

    Δέν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το γκάλοπ αυτό.Όλες οι Δημοσκοπήσεις είναι πλέον πληρωμένες και επί παραγγελία.Οι ίδιες Εταιρείες έβγαζαν καταλληλότερο τον Ααρόν Αβουρή που βούλιαξε την Ελλάδα, το Ελληνικό Χρηματιστήριο και μας έβαλε στο λάκο με τα φίδια την Ευρωζώνη στην οποία η Ελλάδα κατέχει επάξια την τελευταία θέση.

  2. ΝΒ 14:16 20/03/2015

    ΚΑΜΕΝΟΣ: ‘’Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ».

    Η ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ!

    Ο Π. Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»! Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην
    πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων.
    «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών, αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.
    Με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο κ. Καμμένος, όπως είπε ο ίδιος, δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού.

    ΣΧΟΛΙΟ: Εννοούσε ότι θα είχαμε πεθάνει απο την πείνα? –

  3. Μνήμων 14:15 20/03/2015

    Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΛΕΞΗΣ.

    Ανίκανοι αγράμματοι ‘’μπούληδες’’ και συκοφάντες υβριστές ….
    Και εμείς τους ψηφίσαμε…
    Είμαστε λαός τελικά, αφελής και κουτοπόνηρος. Ένας λαός που μυρίζει ακόμη ξινισμένο ‘’προζύμι’’ και δεν έχει μπει στο φούρνο της κοινωνικής και ιδεολογικής αποκρυστάλλωσης. Είμαστε ακόμα, ένας λαός ‘’ κοπάδι σαρδέλες’’ που προ του κινδύνου, κρυβόμαστε η μία πίσω από την άλλη, μέχρι κάποιος θηρευτής να φάει μέχρι να χορτάσει, έχοντας σχεδόν αδειάσει το κοπάδι.
    Ένας λαό που θυμάται μόνο όσα δεν τον ‘’ενοχλούν’’ ατομικά, και πέφτει εύκολα στην παγίδα ή στο λάκκο, που επί τέσσερα χρόνια σκάβει για τους επίορκους και άχρηστους πολιτικούς που ο ΙΔΙΟΣ ψηφίζει, αν και η επιλογή ανήκει στους επικυρίαρχους.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.