ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2-0 την Ξάνθη

Με την υπογραφή Τσόρι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Ξάνθη στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Ξάνθη στο Φάληρο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ κόντρα στην Ξάνθη που έδειχνε δυνατή στην άμυνα. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τελικά τη λύση από τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος το Σάββατο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό και έβαλε σε θέση οδηγού τους Πειραιώτες, ξεκλειδώνοντας συνάμα την άμυνα της Ξάνθης.

Δέκα λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά για τον Ολυμπιακό στη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων με πρωταγωνιστή τον Καπετάνο, που νικήθηκε από τον Ρομπέρτο σε εξ επαφής σουτ. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 69' όταν ο Αφελάι έκλεψε τη μπάλα από τον Καρυπίδη και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Σιόβας, Μποτία, Αφελάι, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς (83' Εντινγκά), Ντοσεβί (75' Φορτούνης), Ντομίνγκες, Χάρα (75' Μπενίτες).

Ξάνθη: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος (53' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (60' Βασιλακάκης), Κλέιτον, Καπετάνος (73' Ράνος), Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.