Neo

ΠΑΣΟΚ …άμα τη εμφανίσει

Στην αντικατάσταση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν, στήριξαν άλλα κόμματα, ή κρίθηκε ότι δεν στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές προχώρησε η ΕΚΑΠ.

Σύμφωνα δε, με όσα ορίζει το καταστατικό του κόμματος, εκτός ΚΕ βρέθηκε και ο Απόστολος Κακλαμάνης που δεν είναι πλέον βουλευτής, ενώ δεν ήταν καν υποψήφιος.

Η κίνηση πάντως, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Μανώλη Όθωνα που θεώρησε ότι βρέθηκε εκτός του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος, αυθαίρετα.

«Από τα νεανικά μου χρόνια αγωνίζομαι με (και για) το ΠΑΣΟΚ», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θυμίζοντας πόσες φορές τιμήθηκε από τον κόσμο της παράταξης, ώστε να υπηρετήσει τελικά από διαφορετικές θέσεις ευθύνης το κόμμα, αλλά και την χώρα ως υπουργός.

«Σήμερα έτυχα μίας ακόμα μεγάλης τιμής και είμαι ειλικρινά υπερήφανος για αυτό.

Μια ανόητη κομματική γραφειοκρατία, εκτελώντας εντολές άνωθεν, με καθαίρεσε αυθαίρετα και αδικαιολόγητα από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ», έγραψε, προσθέτοντας πως «οι αφελείς» ξέχασαν ότι «χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα είμαστε ΠΑΣΟΚ "άμα τη εμφανίσει", χωρίς να χρειαζόμαστε τα πιστοποιητικά τους. Εν αντιθέσει με άλλους που δεν θα γίνουν ποτέ ΠΑΣΟΚ, όσο και αν εμφανίζονται ή υποδύονται ότι είναι»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.