ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Προεόρτια ανάδρομου Κρόνου!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Χρησιμοποίησε την κινητικότητα και την άνεση που υπάρχει στην επικοινωνία και στις σχέσεις, τις συναντήσεις και τη γενικότερη ανέμελη ατμόσφαιρα, για να αντιμετωπίσεις λίγο ελαφρότερα – και πολύ πιο αποτελεσματικά- τυχόν προβλήματα της ερωτικής σου ζωής που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα συζητηθούν. Παράλληλα, δεν είναι έγκλημα να κακομάθεις και να περιποιηθείς λίγο τον εαυτό σου, κι υπάρχει κι ένα ενδεχόμενο μερικών ουρανοκατέβατων χρημάτων που και τρύπες θα κλείσουν και θα σε κάνουν να χαρείς.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να πάρεις το απαράμιλλο πείσμα σου και να το στρέψεις προς το στόχο σου. Αυτό προϋποθέτει να έχεις βρει το στόχο και να έχεις εστιάσει σε αυτόν, και επίσης να σταματήσεις να μηρυκάζεις όλες σου τις προηγούμενες αποτυχίες,  γιατί έτσι απλώς προετοιμάζεις την επόμενη. Κι όσο θα εστιάζεις στο στόχο σου, δε θα έβλαπτε να προσέξεις τη διατροφή σου και να ξεκινήσεις έστω και τώρα γυμναστήριο, καλοκαίρι έρχεται.

Δίδυμοι

Όχι μόνο ο Κρόνος βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων και του σημαντικού άλλου της ζωής σου, αλλά στις 14/3 γυρνά ανάδρομος. Αυτό σημαίνει πως μία σχέση που κρατά αρκετό καιρό τώρα, πρόκειται να μπει στη δοκιμασία της πραγματικότητας και της καθημερινότητας. Ακόμα κι αν την προστάτευες από τα μάτια των τρίτων προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου ότι όλα είναι περίφημα, θα σταματήσεις να μπορείς να το κάνεις. Και θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν θα πάει παρακάτω, σε ουσιαστική δέσμευση, ή αν έκανε τον κύκλο της.

Καρκίνος

Όταν οι δρόμοι των άστρων σε στρέφουν στην καριέρα σου αντί στην ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειάς σου, το μήνυμα προφανώς δεν είναι πως εσύ πρέπει να παρακούσεις, και να πασχίσεις να διατηρήσεις μία ψεύτικη, ζαχαρούχα επιφάνεια – πόσο δε μάλλον να αράξεις κατατονικά στον καναπέ και να επιδοθείς σε μαραθώνιους downloaded σειρών. Αντιθέτως, ξεκίνα να κάνεις πράγματα (και θάματα) στην καριέρα σου, αφού για λίγο καιρό σε αυτό το γήπεδο θα παίζεις!

Λέων

Όσα Λιοντάρια είναι σε θέση να σηκωθούν και να φύγουν ένα μεγάλο, υπέροχο ταξίδι με φίλους, ή να κάνουν μία ωραία επιστροφή στα πάτρια για κανάκεμα και τρυφερότητα, είναι τυχερά. Οι μέρες ενδείκνυνται για να πας κάπου υπέροχα, να μιλήσεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να μαγέψεις με την παρουσία σου. Θυμήσου όμως, ότι τα ταξίδια έχουν ως πρωταρχικό στόχο το να ανοίξουν το μυαλό μας. Αν εσύ παραμένεις δεσποτικός, δογματικός, απόλυτος και σνομπ, είτε είσαι στο σαλόνι σου είτε στην κορυφή ενός ουρανοξύστη στο Μανχάταν, ο κόσμος θα φαντάζει το ίδιο ανούσιος.

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, από 14/3, σηματοδοτεί ένα κύκλο βαριάς ευθύνης, περιορισμών και έλλειψης χαράς. Προφανώς υπάρχει μία οικογένεια που πρέπει να στηρίξεις, υπάρχουν επαγγελματικές αναβολές και καθυστερήσεις που σε διαολίζουν, κι η τελειότητα σου γνέφει αλλά για μία ακόμα φορά δεν μπορείς να την αγγίξεις. Μπορείς – αν πετάξεις πράγματα που έχουν πια πεθάνει και δε σου χρειάζονται από το σπίτι, τη ζωή και την ψυχή σου. Με αυτή τη σειρά.

Ζυγός

Υπάρχουν δύο τρόποι να περάσεις την εβδομάδα σου. Ο ένας είναι να καθίσεις να σκάσεις και να σκάσουμε κι όλοι μαζί, για κάποιον που θέλεις και δε σε θέλει. Ο Κρόνος, κι η ανάδρομη πορεία του που ξεκινά στις 14/3, αν μη τι άλλο θα σου θυμίσει πως όσο και να χτυπιόμαστε, αν κάτι δεν πρέπει να συμβεί, δε θα συμβεί ποτέ. Ο άλλος τρόπος, είναι να βγεις εκεί έξω και να λάμψεις σε όσες περισσότερες συγκεντρώσεις, μαζώξεις και πάρτι μπορείς, μιλώντας, γελώντας και γοητεύοντας τον κατάλληλο!

Σκορπιός

Δεν έχει αρκετές ώρες η ημέρα, έτσι; Ναι, ακόμα κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις μαγικά για να διευρύνεις το χρόνο, Σκορπιέ. Τι μπορείς (και πρέπει) να κάνεις; Ανάμεσα στα χιλιάδες πράγματα που σου προκύπτουν και που απαιτούν την προσοχή ή τη φροντίδα σου, συνέχισε να βάζεις προτεραιότητα τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, τη διατροφή σου, τη γυμναστική σου, την ανάγκη σου για ανάσα και λίγο ανθρώπινη ζωή. Θα σου χαρίσει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις, και να υποδεχθείς την άνοιξη που θα είναι άκρως ερωτική κι ενδιαφέρουσα.

Τοξότης

Με τον Κρόνο ανάδρομο από 14/3 να σε ενηλικιώνει πάση θυσία, πιθανό να βρεθείς να έχεις την καριέρα σου, ή την επαγγελματική σου ζωή ως προτεραιότητα, και να αρχίσεις να σκέπτεσαι σοβαρότερα και να δρας σοβαρότερα σε κάθε περίσταση. Οι σχέσεις σου, και ειδικώς μία συγκεκριμένη, θα βρεθούν σίγουρα επίσης στο επίκεντρο, και πιθανόν να θεωρήσεις πως έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων για μία από αυτές. Φρόντισε να είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα εσύ, κι όχι απλώς να ενδώσεις στις επιταγές του κόσμου και του περίγυρου.

Αιγόκερως

Είναι αυτές οι εποχές, σαν κι αυτή τώρα που ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος θα είναι για μία ακόμη φορά ανάδρομος από 14/3, που απλά θέλεις να τα αλλάξεις όλα, και πρώτα από όλα τον εαυτό σου. Το δίλημμα επαγγελματική ζωή ή οικογένεια μοιάζει ισχυρότερο από ποτέ, και η οικογένεια (ο σύντροφος, τουλάχιστον) δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να σου γίνουν θελκτικοί ή αρεστοί. Καυγάδες, διαφωνίες, αντιπαραθέσεις στην ημερήσια διάταξη, και τα προβλήματα στο ίδιο το σπίτι – βλάβες, αστοχίες κατασκευαστικές κλπ- περισσότερα από ποτέ.

Υδροχόος

Η παλιά παροιμία λέει πως «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, και κόκκαλα τσακίζει». Επίσης, όποιος θέλει να πιάσει αρκούδες τις πιάνει με το μέλι, κι όχι με το ξύδι. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Πως όσο είσαι σκληρός, προσβλητικός, απόλυτος κι αγενής, κανείς δε βλέπει τον προοδευτικό, ειρηνιστή, πανανθρώπινο Υδροχόο, αλλά έναν τύραννο από τον οποίο θέλει πάση θυσία να ξεφύγει. Μπορείς να κερδίσεις τα πάντα ή να χάσεις τα πάντα (και μαζί κι αυτόν που αγαπάς) μόνο και μόνο από το πώς μιλάς. Κι η επιλογή είναι ολότελα δική σου.

Ιχθείς

Η από 14/3 αναδρομή του Κρόνου είναι σαν να σου στραγγίζει την ενέργειά σου – χρειάζεσαι όλη σου την προσπάθεια για να ξεκινήσεις την κάθε μέρα σου, και πραγματική γενναιότητα για να την τελειώσεις χωρίς δράματα, παραιτήσεις ή χωρισμούς. Ναι, είσαι το ζώδιο που είναι πιο εξοικειωμένο από όλα τα άλλα, και πολύ πιο πρόθυμο για Θυσία. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θέλεις σαν άνθρωπος κι εσύ οι θυσίες σου να αναγνωρίζονται και να ακούς ένα «ευχαριστώ» ή να εισπράττεις λίγη φροντίδα και αγάπη…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.