Neo

Στο απυρόβλητο της εξεταστικής ο Καραμανλής

Ο ΝΕΟ σας τα είχε προλάβει, ήδη από τις πρώτες νύξεις της νέας κυβέρνησης σχετικά με την εξεταστική για το μνημόνιο. Ότι, δηλαδή, αυτή θα αφορά τους πάντες, πλην Κώστα Καραμανλή.

Όπως επιβεβαιώθηκε και χθες, μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου, η εξεταστική θα έχει ως αφετηρία τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και ως τέρμα της έρευνάς της τις... εκλογές του Ιανουαρίου. Έτσι, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βάζουν απέναντί τους όχι μόνον τον... «τρισκατάρατο» Παπανδρέου, αλλά και τους Λουκά Παπαδήμο και Αντώνη Σαμαρά.

Επιβεβαιώνοντας, δε, την πολιτική συμφωνία που, εμφανώς, έχει συνομολογηθεί μεταξύ του Πρωθυπουργού Τσίπρα και του πρώην Καραμανλή, το Μαξίμου σχολίαζε χθες ότι δεν υπάρχει λόγος να η επιτροπή να επεκταθεί και στα πεπραγμένα των γαλάζιων κυβερνήσεων της «χαλαρής» περιόδου 2004 – 2009. Πρόκειται μόνον για πολιτικές ευθύνες, τις οποίες απέδωσε ο λαός στις κάλπες του 2009, λένε.

19 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΧΕΣ …..ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ !!!
    Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

    Εισόδημα : Ο ίδιος 133.877,91 και η σύζυγός του 334.276,47

    Ακίνητα : Γιώργος και Κατερίνα :
    1 αποθήκη στον Λυκαβηττό,
    1 πάρκιγκ στον Λυκαβηττό,
    4 διαμερίσματα στον Λυκαβηττό,
    1 οικόπεδο στο Ηράκλειο.,
    βοσκότοπος στη Τζιά,
    1 σπίτι στην Αράχωβα
    Γιώργος :
    1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι,
    1 αγροτεμάχιο στο Ρέθυμνο 100.000 τμ( το 25%), αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 12.000 τμ στο Ρέθυμνο (το 25%) ,
    αποθήκη στο Λάυριο,
    2 διαμερίσματα στο Λαύριο,
    2 διαμερίσματα στο Ηράκλειο,
    κατάστηματα στο Ηράκλειο και άλλα
    8 ακίνητα στο Ηράκλειο των οποίων δεν διευκρινίζεται η χρήση
    Κατερίνα :
    =============
    1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι,
    1 πάρκιγκ στην Αθήνα,
    1 αποθήκη
    Κόρη : 12 διαμερίσματα στο Ηράκλειο
    ========================
    Χρεόγραφα :
    Ομόλογα : Μαζί με Κατερίνα 665.261,85

    Αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 74.353,97

    Αμοιβαία κεφάλαια εξωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 453.951,94

    Καταθέσεις : Μαζί με Κατερίνα 831.416 ευρώ
    Αυτοκίνητα/ Σκάφη : Γιώργος : Μοτοποδήλατο 500 κυβικά. Αγόρασε 1 αυτοκίνητο 1.000 κυβικά αξίας 13.182 ευρώ

    Κατερίνα : Πούλησε 1 αυτοκίνητο 1.600 κυβικά και εισέπραξε 15.000 ευρώ, πούλησε ακόμα 1 σκάφος αναψυχής και εισέπραξε 60.000 ευρώ. Αγόρασε αυτοκίνητο 1.600 κυβικά αξίας 25.600 ευρώ
    Από κοινού : Ένα σκάφος αξίας 200.000 ευρώ

    Συμμετοχές σε επιχειρήσεις : Γιώργος : Εταίρος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 112.500 ευρώ
    Κατερίνα :
    =============
    Εταίρος σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 112.500 και μέτοχος σε ΑΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο εισφοράς 20.000 ευρώ

    Αλήθεια:
    Θα μπει κανείς στο διαδίκτυο για να καραφλιάσει?????
    Γιώργος Βουλγαράκης ο Mister «Άκης» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;
    http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/05/mister.html
    ==========================================================

  2. NB 0:03 11/03/2015

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Στην πατρίδα μας,
    εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες, με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε. Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας. Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν. Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. –

  3. NB 0:00 11/03/2015

    Ο Καραμανλής ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την ενοχή του.
    Ψήφισε πως το έλλειμμα 16%!!!!
    ======================
    Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ονομαστικά, ο νυν Πρωθυπουργός και ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισαν τον Προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος σύμφωνα με τη ίδια την εισηγητική του έκθεση στηρίζεται στα στοιχεία που όλοι αποδέχονται ως τα μόνα αληθή ΑΥΤΑ του 2009, που είχε επικυρώσει έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα, στα τέλη του 2010, η Eurostat – για πρώτη φορά χωρίς αστερίσκους;
    Δηλαδή ο Καραμανλής , κάτω απο τη παγκόσμια κατακραυγή, υποχρεώνεται να αποδεχθεί την αλήθεια την οποία σαν λιποτάχτης έκρυβε μέχρι 2 Οκτωβ. 2009.
    Σήμερα, οι συνέταιροι των υπερποντίων »μεταφορών» ! ένωσαν τις χουντοαριστερές συνομοταξίες τους, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.
    Θα ασκηθεί ποινική δίωξη για εξαπάτηση του λαού και παραποίηση στοιχείων εναντίον των βουλευτών της Ν.Δ ?
    ΥΓ
    ΒΟΜΒΑ: ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ …. »καραβοκύρηδες» !!!

  4. τα βαλατε με τον καραμανλη. ειστε οτι νανε ολοι σας πασοκακια που δεν ξερουν τι αλλο να πουνε και λενε αηδιες. ξεχασατε οτι ειχαν σχεδιο να τον σκοτωσουν η αυτον η την οικογενεια του. λαδι στον παπανδρεου ε? σας λεω μονο οτι επειδη ο κ.Καραμανλης δεν ηθελε να παμε στην αμερικα να παρουμε χρηματα τον απειλησαν. ναι το ξεχασατε αυτο η κανετε πως δεν ειναι αληθεια. αντε να στρωσετε κανενα κρεβατι μου μαθατε και πολιτικη. ενα ειναι το σιγουρο ο ΓΑΠ σας μας εφερε το ΔΝΤ αυτο υπεγραψε με τους αμερικανους οχι ο κ.Καραμανλης…..

    • leonardos 18:22 10/03/2015

      Εχεις μεγάλη πλάκα. Γράψε ενα σενάριο για το σχέδιο δολοφονίας του «κουρασμένου» και δώστο για κινηματογραφική ταινία θα γίνει μεγάλη επιτυχία.,

    • ΡΙΤΣΑ 10:19 12/03/2015

      Τι κρίμα ρε φίλε που απέτυχε το σχέδιο δολοφονίας. Θα ξεβρομούσε ο τόπος από αυτόν τον ανεγκέφαλο, τεμπελχανά και παχύδερμο ζώον που κατέστρεψε την χώρα μας. Χωρίς ντροπή και ενοχές ξεδιάντροπα περιφέρει το παχύ σαρκίο του στην βουλή. Κάτι τέτοιοι σου αξίζουν αλλά εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε……..

  5. Η είδηση της ημέρας ή ακριβέστερα της μεταπολίτευσης:
    Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ …
    Ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ανατράπηκε το 2011 από ξένο παράγοντα σε συνεργασία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Στα ελληνικά, οι συνεργάτες αυτού του είδους ονομάζονται χαφιέδες. Ως αντάλλαγμα παραχωρήθηκε αντίστοιχα η πρωθυπουργία της χώρας και η προεδρία του ΠΑΣΟΚ…
    Ο Παπανδρέου με το λίγο που κυβέρνησε έδωσε δείγματα για το που ήθελε να πάει τη χώρα . Ήταν εμφανή λίγα από όλα όσα τόσα χρόνια ζητούσαμε από το πολιτικό σύστημα. Όταν στα δύσκολα ζήτησε τη στήριξη των υπολοίπων, «ελάτε να πάμε όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε» ακόμα και ο συνεργασθείς με τη δεξιά Φώτης το αρνήθηκε.
    Για φανταστείτε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με ένα κοινό σχέδιο να διαπραγματεύονται τη σωτηρία της χώρας.
    Όταν οι υπόλοιποι σωτήρες το αρνήθηκαν τόλμησε να ζητήσει δημοψήφισμα, δηλαδή να αποφασίσει ο λαός στην ουσία όλοι εκείνοι που δεν τον στήριξαν στο πρώτο κάλεσμα.
    Τότε πέσαν όλοι οι «δημοκράτες» να τον φάνε και τον έφαγαν με βοήθεια και δικών του στελεχών.

  6. Τάκης 15:56 10/03/2015

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . Θα πάνε μέσα! ….ο Καραμανλής με την κυβέρνηση του (μαζί και ο Καμένος με τον ΠτΔ Παυλόπουλο) καθώς και όλοι οι προηγούμενοι που έχουν ευθύνη για την γιγάντωση της αναξιοπιστίας, των ελλειμμάτων και του χρέους όπως και της διάλυσης του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού. Θα πάνε μέσα! …. όλα τα λαμόγια (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλισταράδες, άνθρωποι της τέχνης, πανεπιστημιακοί, κλπ) που παραπλάνησαν τον κόσμο με δήθεν εναλλακτικές (μονομερής διαγραφή χρέους, χρηματοδότηση από Ρωσία, Κίνα, Άραβες κλπ, Ζάππεια, βοήθεια από Σώρα, Τράπεζα της Ανατολής, εξωγήινους, κλπ). Θα πάνε μέσα! ….όσοι πότισαν τον λαό με ψεύτικες ελπίδες και αγανάκτηση Εθνικής ψωρουπερηφάνειας, όσοι έσπειραν τον διχασμό (μνημόνιο-αντιμνημόνιο) και έθρεψαν την Χ.Α. Θα πάνε μέσα! ….όσοι την περίοδο της κρίσης έκλεισαν δρόμους, πλατείες και λιμάνια, όσοι νομιμοποίησαν το «ΔΕΝ πληρώνω», όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους έξω και έπαιξαν το παιχνίδι της δραχμής, όσοι Δ.Υ. θέλουν να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν και όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροκλέβουν ενώ θέλουν υπηρεσίες. Θα πάνε μέσα! ….όσοι υπονόμευσαν παρασκηνιακά (με συνεργασία Ελληνικών και ξένων δυνάμεων) την Ελληνική Κυβέρνηση, δήθεν στο όνομα του γενικού συμφέροντος, με σκοπό την νομή της εξουσίας. Θα πάνε μέσα! ….όσοι στο όνομα της αποκατάστασης των αδικιών επανέφεραν προνόμια, ακύρωσαν μεταρυθμίσεις και συνδιαλλάχτηκαν με το πελατειακό κράτος. Θα πάνε μέσα! ….όσοι έκαναν ή θα κάνουν την κωλοτούμπα, επειδή ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό ή επειδή ξέρουν να βαφτίζουν καλύτερα, μετά όμως από τεράστιου οικονομικού κόστους καθυστερήσεις και καταβαράθρωσης της αξιοπιστίας μας.

  7. N. 14:30 10/03/2015

    Όσο και να χτυπιούνται τα ορφανά του ΓΑΠ,θα σαπίσει στην φυλακή.Kαι αυτός και το «όλον Πασόκ»

    • NB 16:02 10/03/2015

      ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
      Η αδυναμία διαχείρισης της οικονομικής κατάστασης, παρά τα όσα υποσχόταν στα «Ζάππεια» ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του με τα υποτιθέμενα σχέδια ανάκαμψης, είναι πλέον ορατή. Η επιβεβαίωση των προσπαθειών και των προτάσεων του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου έρχεται από το εξωτερικό, αλλά προβάλει και στη καθημερινότητα στο εσωτερικό. Η ανάγκη να αποπροσανατολίσουν τον λαό, από τα μέτρα και τις αστοχίες ρίχνει τα φώτα στον Παπανδρέου και πολλές φορές, σε μέλη της οικογένειας του, για υποτιθέμενες «χλιδάτες» διακοπές ακόμα και με φωτογραφίες αρχείου.

    • ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .

      Παρέλαβε μια χώρα ΗΔΗ χρεοκοπημένη με ένα δημόσιο χρέος 300 δις ευρώ, με ένα έλλειμμα 36 δις .ευρώ ή 16 % του ΑΕΠ , με ένα χρέος –διαφορά εμπορικού ισοζυγίου, που υπερέβαινε τα 24 Δις ευρώ. Με 865.000 χιλιάδες ΑΧΡΗΣΤΕΣ κομματικές προσλήψεις, και ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ μοναδική στην ιστορία της πατρίδας μας. ΜΕ ένα παγκόσμιο σύστημα που ΑΡΝΙΟΤΑΝ μονολεκτικά να μας δανείσει, κι όταν το ‘’έκανε’’ τα επιτόκια δανεισμού ήταν σκέτος θάνατος !!!
      Κι όμως ο πρωθυπουργός του 44%, δεν λιποτάχτησε. Δεν προσέφυγε σε εκλογές που θα έσωζαν την κυβέρνηση και το Πασοκ, αλλά προτίμησε να αγωνιστεί να μη ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    • freeman 16:47 10/03/2015

      O Παπ που τον είχαν ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ για μέσα οι αριστεροδεξιοί φασιστοκρετίνοι, σε λίγο θα αθωωθεί γιατί στην ακροαματική διαδικασία τα πάντα κάθε μέρα (πειστήρια και καταθέσεις ) είναι υπέρ του . ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ .
      Μια Εξεταστική για τον Παπανδρέου με την υστέρο ΚΌΡΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΚΑΛΙΆ ΜΕ τους Καραμανλικούς , Τσίπρες, Καμένους & Χρυσαυγήτες (για αυτό χαϊδεύει η Ζωίτσα την Χ.Α & υμνεί τον Καραμαν-Παυλόπουλο) , θα ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΔΥΝΑΤΑ στο Κεντρικό Πολιτικό Παιχνίδι ως ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ με ντοκουμέντα, ημερομηνίες, καταθέσεις ξένων.
      Φαντάσου ότι την ίδια στιγμή οι …. κατήγοροι θα υπογράφουν με τον ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ .!
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΑΣ .
      Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΤΕ γιατί ΘΑ ΞΑΝΑ-ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ .
      ΠΑΜΕ … ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ… ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΩΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ .

  8. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .

    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

  9. ΣΕ ποιο ΚΟΜΜΑ πήγαν τα λεφτά κ. Καραμανλή??? .
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
    Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό
    του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων , τις μισθοδοσίες των εκατοντάδων χιλιάδων προσληφθέντων υπαλλήλων, και τόσες άλλες σπατάλες και χαριστικές δανειοδοτήσεις,
    ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε διοχέτευση προµηθειών σε « συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».
    *Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή;
    *Τί άλλα στοιχεία επί πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή;
    Γι αυτό τον εκπαραθυρώσατε?
    * Τι φοβόσουνα;
    *Τι έγιναν τα λεφτά; Σ ε ποιό κόμμα πήγαν, όπως υπέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

  10. ‘’ΣΚΟΤΩΣΑΝ’’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ..ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

    Πέρασαν τέσσερα χρόνια γεμάτα προσπάθεια, πόνο, δυστυχία και πολλές αυτοκτονίες. Χρόνια που θα μείνουν μέσα στην ψυχή μας και την καρδιά μας, σαν χρόνια τρόμου, οικονομικής βαρβαρότητας και πολιτικής αθλιότητας.
    Σήμερα, έχουμε υποχρέωση τόσο στα παιδιά μας, όσο και στην πατρίδα μας, να φέρουμε στο φως την αλήθεια που ΟΛΟΙ σχεδόν, γνωρίζουμε.
    Τρελαίνονται όλοι, γιατί ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ?
    Γιατί έμεινε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ του ενάντια, στους εκτός και στους εντός ‘’τρομοκράτες’’ της πατρίδας μας.
    Τρελαίνονται γιατί δεν υπολόγισε ούτε πρωθυπουργιλίκια, ούτε αξιώματα , προκειμένου να σώσει ότι μπορούσε για να αποφύγουμε την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.
    Που βρίσκουν το ΘΡΑΣΟΣ Σαμαράς, Τσίπρας και λοιποί καμένοι εντελώς που προσπαθούν ακόμη ! να επαναλαμβάνουν τις διαχρονικές τους αθλιότητες?

    *Τι έκανε ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, και τι έκαναν τόσο η αντιπολίτευση, όσο και η εσωκομματική ΜΑΦΙΑ του Πασοκ?

  11. Κύριε Εισαγγελέα Παυλόπουλος λέγεται.
    865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
    εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
    Καλόγηροι και πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν ,
    αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
    Και δεν παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ !
    γι αυτό το κακούργημα, αντιθέτως ο φυσικός αυτουργός ‘’ψηφίζεται’’ για Πρόεδρος Δημοκρατίας.
    Τελικά ο Προκρούστης είχε…δίκοι?

  12. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ?

    Ο Καραμανλής κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα.
    Δεν έχει το θάρρος,
    τον ανδρισμό,
    το φιλότιμο,
    να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη
    ο άθλιος χωματέμπορας.
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος, διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους
    Και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!!
    Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    ΚΑΙ σήμερα η δικαιοσύνη τους, τους καλύπτει !!!!

  13. N.B 12:45 10/03/2015

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ
    Είμαστε Έλληνες, ή, μείναμε σκλάβοι των κοτζαμπάσηδων?
    Ποιος δεν γνωρίζει ότι, από το 2004-2009, τη χώρα κατέστρεψε οικονομικά και ΗΘΙΚΑ η κλίκα του δεξιού και αδέξιου Καραμανλή, που με τους Παυλόπουλους , τους Ρουσόπουλους , τους Αβραμόπουλους, τους Στυλιανίδηδες, τους καΜένους εντελώς, ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το χρέος, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε 865.000 γαλάζιες προσλήψεις, ξετινάζοντας κυριολεκτικά και το τελευταίο δανεικό ευρώ που είχε ..παραπέσει. Έτσι ΟΛΟΙ μαζί ακραίοι , εθνικόφρονες και χαφιεδότσουρμο διέλυσαν την Ελλάδα, χωρίς καμία αντίδραση.
    Η πεζοδρομιακή ακραία δεξιά, ή, αλλιώς χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, ο Βορίδης ο φιλόδοξος, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, ο Λυκουρέζος, ο Παυλόπουλος, ο Στυλιανίδης,
    είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

  14. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ του Τσίπρα δίνει συγχωροχάρτι στην χειρότερη κυβερνητική περίοδο της Ελλάδας. Στην περίοδο του Καραμανλή του μουγγού, ο οποίος έριξε την χώρα μας στην ανυποληψία παγκοσμίως. Τελικά εκδηλώνονται οι συνέταιροι Δεξιά-Αριστερά. Έτσι λειτουργούσαν πάντα, ο κοινός τους εχθρός ήταν το ΠΑΣΟΚ για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Οι πραγματικά δημοκράτες αυτού του τόπου δεν πρέπει να επιτρέψουν να απαλλαγεί από τις ευθύνες του ο Μουγγός Καραμανλής……….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.