Neo

«Διαρκής στήριξη» Δούρου στον Τσίπρα

Το matrix24.gr ενημέρωσε ήδη από χθες τους αναγνώστες του για την συνάντηση της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένα Δούρου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, η Δούρου, που απουσίαζε στο εξωτερικό το περασμένο Σάββατο και δεν ήταν παρούσα στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους υπόλοιπους περιφερειάρχες, δήλωσε ότι “η περιφέρεια Αττικής θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην εθνική προσπάθεια”, κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι η Περιφέρεια θα προσφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη τα διαθέσιμά της στην ΤτΕ για να διασφαλίσει την ρευστότητα του κράτους η κυβέρνηση.

Ο Neo, επίσης, πληροφορείται πως η Ρένα Δούρου διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα πως πέραν αυτής της «έκτακτης κατάστασης», η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της κυβέρνησης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ακούστηκαν και αρκετά «καρφιά» για την αμφιλεγόμενη στάση των δημάρχων και της ΚΕΔΕ συνολικά, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση, καλά ενημερωμένες πηγές έλεγαν πως αν η χώρα υφίστατο κάποιο «εθνικό ατύχημα», τότε «κανένας δήμος δε θα σωζόταν ή δε θα ήταν σε καλύτερη θέση επειδή θα καθόταν πάνω στον κουμπαρά του».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.