ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με την ΤΣΣΚΑ στα πλέι οφ οι πράσινοι

Eχασε αλλά προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός

Παρά την ήττα του από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 69-68, ο Παναθηναϊκός πέρασε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας αφού η Μακάμπι νίκησε την Αλμπα στο Βερολίνο. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας θα ψάξουν μία θέση στο φάιναλ φορ οι "πράσινοι".
Τα καλά νέα για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν περίπου στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα τους στο Βερολίνο όταν οριστικοποιήθηκε η νίκη της Μακάμπι. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε ανεβάσει την απόδοσή του και βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Οταν δε η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έφτασε τη διαφορά στους 8 (50-58) λίγο πριν το τέλος όλοι πίστεψαν ότι θα καταφέρει να φύγει νικητής. Οι Σέρβοι όμως αντέδρασαν (πήραν ώθηση και από το φανατικό κοινό τους) και αφού ισοφάρισαν με το τρίποντο του Μπλάζιτς, πέρασαν και μπροστά με τον Τζένκινς.

Ο Παππάς έδωσε το τελευταίο προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με τρίποντο πριν ο Μαριάνοβιτς γράψει το τελικό 69-68 με βολές δύο δεύτερα πριν από το τέλος.
Τα δεκάλεπτα: 16-7, 30-26, 44-45, 69-68.

Ερυθρός Αστέρας: Ουίλιαμς 11 (3 τρίπ., 7 ασ.), Ντάνγκουμπιτς 3 (1), Μίτροβιτς 11 (1), Λάζιτς, Μπλάζιτς 11 (3), Κάλινιτς 11, Μαριάνοβιτς 12 (16 ριμπ.), Τζένκινς 4, Γιόβιτς, Τσίρμπες 3.

Παναθηναϊκός: Σλότερ, Γιάνκοβιτς 9 (3), Φώτσης 6 (2), Νέλσον 8, Παππάς 11 (1), Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντίδης 12 (2), Γκιστ, Μπατίστα 15, Λαουάλ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.