Neo

Περιφρονεί χιλιάδες, θα φερθεί ευγενικά σε υπάλληλο βενζινάδικου;

Το δικό του συμπέρασμα για το τι μπορεί να συνέβη σε εκείνο το βενζινάδικο της Αιδηψού όπου φέρεται να βρέθηκε η Πρόεδρος της Βουλής τις ημέρες του Πάσχα,έχει ήδη βγάλει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος. Πώς; Μα … από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Κανάλι της Βουλής, του οποίου και τυπικά προΐσταται.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εκτιμά πως ‘κάκιστα’ η Βουλή διαθέτει τηλεόραση, ο κ.Πάγκαλος σημειώνει ότι τη Δευτέρα του Πάσχα στο πρόγραμμα του Καναλιού υπήρχαν κατά σειρά ένα φιλμ για τη Συλβί Γκιγιέμ, το αριστούργημα ‘Σταυροδρόμια ζωής’ του Παλαιστίνιου Σκάνταρ Κόπτι και του Ισραηλινού Γιάρον Σάνι και ένα αφιέρωμα στον Υβ Μοντάν.

Ο ίδιος, δε, εξομολογείται ότι είχε πάρει από νωρίς θέση για να τααπολαύσει. «Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ήταν η αγανάκτησή μου και η αηδία μου,όταν χωρίς ντροπή, χωρίς συγγνώμη και χωρίς δικαιολογία το πρόγραμμα αυτό αντικαταστάθηκε από μίας πολλοστή αναμετάδοση των εργασιών της επιτροπής αληταράδων που μαζεύτηκαν στην Αθήνα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου να μας διδάξουν πώς ‘να διαγράψουμε το χρέος μας’», λέει, βάζοντάς τα με τα μέλη τώρα της επιτροπής.«Τουλάχιστον, ανοι προηγούμενοι προσκυνούσαν αναξιοπρεπώς κάποιους, αυτοί ήταν εκλεγμένεςκυβερνήσεις και όχι περιθωριακοί τυχάρπαστοι, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνατους, αλλά προσπαθεί να μας τους επιβάλλει αυθαίρετα η αβυσσαλέα Ζωή τηςΠλατείας Συντάγματος», συνεχίζει.

Καταλήγει, δε, λέγοντας πως όταν διοικεί κανείς ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης είναι υποχρεωμένος να τηρεί το πρόγραμμά του απέναντι σε όσους αποτελούν το κοινό του και όχι να το αλλάζει κατά βούληση χωρίς προειδοποίηση. «Είναι πιθανόκάποιος, που τόσο ανέμελα περιφρονεί χιλιάδες πολίτες, να έχει φερθεί ευγενικάσε έναν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων που δυστρόπησε ή ατύχησε;», αναρωτιέται.

Και ο νοών, νοείτο…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.