ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αγία Αικατερίνη της Πλάκας για τον Επιτάφιο ο Α. Τσίπρας με την Περιστέρα

Την Ακολουθία του Επιταφίου παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τη σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβιήλ Σακελλαρίδη, αλλά και τον διευθυντή του γραφείου του, Θόδωρο Μιχόπουλο.

O πρωθυπουργός, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να μεταβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, έμεινε στην Αθήνα και βρέθηκε στην Αγία Αικατερίνη της Πλάκας, όπου και παρακολούθησε την Ακολουθία, ενώ, ακολούθησε και την περιφορά του Επιταφίου.

Ο πρωθυπουργός, κρατώντας κερί στο χέρι, συνομίλησε με πιστούς που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ROZA. 13:47 11/04/2015

    Δεν μας πειθει ο Τσιπρας επειδη πηγε σε ενα επιταφιο.Ε και τι εγινε;Τα πιο σοβαρα ειναι αυτα που μας ανησυχουν, οτι οδηγει εκ του ασφαλους την χωρα στην πληρη και τελικη χρεοκοπια.Μια χρεοκοπημενη και αθεη κυβερνηση που δεν πειθει κανεναν οσα γκαλοπ και να στησουν οι Εταιρεις που εβγαζαν καποτε καταλληλοτερο τον Ααρον Αβουρη.

  2. ΙΒΑΝ 12:15 11/04/2015

    Μας πήραν χαμπάρι :

    «Ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια”
    Οπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το ιταλικό περιοδικό «Panorama», για τις 60 μέρες από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν περάσει δύο μήνες, αλλά χωρίς καμία τελική εξέλιξη. Το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή».
    Σχολιάζοντας, δε, τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ανγκελα Μέρκελ, υπογραμμίζει πως «ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια. Σε δύο μήνες έχει υποσχεθεί τόσα πολλά, κράτησε λίγα και πήρε ακόμη λιγότερα»
    Με τι ‘’μούτρα’’ θα εμφανισθεί αύριο ο ‘’εμπρηστής ‘’ Τσίπρας και τι θα πει στους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους του Παυλόπουλου και του Καραμανλή?
    Τι θα τους πει, ότι δεν ήξερε ότι οι ξένοι έχουν πετύχει εκεί που εμείς ποτέ δεν δοκιμάσαμε?
    Πως θα εξηγήσει ότι το μνημόνιο, οι νόμοι, οι διαρθρωτικές αλλαγές και η φοροδοτική ισότητα , η παράταση, τα επιτόκια, ο Παπανδρέου σώσανε την Ελλάδα από την χρεοκοπία? Ναι ! ο Παπανδρέου ο Τσολάκογλου κι ο Πινοσέτ, έσωσαν την Ελλάδα από την άθλια , βρόμικη και ύποπτη συμπεριφορά του Καραμανλή και των Καραμαλάκηδων?
    Πως θα εξηγήσει τώρα για τις ΝΕΕΣ φορολογίες που είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει και τα νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που θα μας φορτώσει αντί να σχίσει τα παλιά?
    Ποιος ‘’καλλιεργεί’’ και τρέφει τον φασισμό που έχει μέσα του, όπως τον εξέφρασε και τον εκφράζει , η πρόεδρος του κοινοβουλευτικού ‘’κόμματός’’ της, Ζωή, κόρη του δημόσιου κατήγορου Νικολάου και των ‘’μητρικών επιδομάτων’’ της απερίγραπτης οικογενειακής συμπεριφοράς των ‘’ γαλαζο-αριστερών’’ Κωνσταντοπουλέων?
    Παράνομα επιδόματα ανηλίκων (38χρονων) κορασίδων εισέπρατταν οι…μη προνομιούχοι ‘’αριστεροί’’ των φημισμένων υπερασπιστών δικηγορικά, μεγάλου τμήματος των παράνομων εχθρών της κοινωνίας και της Ελλάδας?

  3. Μνήμων 12:00 11/04/2015

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ======================================
    ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ !

    Δεν ήξερε ο Τσίπρας και η ‘’αριστερά’’ ότι η οικονομική κατάσταση ήταν όπως την παρουσίασε ο Γιώργος Παπανδρέου, και ότι υπεύθυνος ήταν ο Καραμανλής ?
    Και βέβαια το ήξερε.

    *Τι έκανε λοιπόν ο Τσίπρας?

    Αντί να βοηθήσει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, όσο μπορούσε, διπλάρωσε τον Καραμανλή και άρχισαν από κοινού την εκτέλεση των σχεδίων για την ανατροπή του Παπανδρέου.?

    *Τι έκανε ο Τσίπρας,
    όταν ο Παπανδρέου ζήτησε να κάνει δημοψήφισμα?
    Τον είπε προδότη, τον είπε Πινοσέτ, Τσολάκογλου, κλέφτη, λαμόγιο και ξεσήκωσε τον κόσμο με κατηγορίες και συκοφαντίες, τις οποίες συμπλήρωνε κάθε μέρα ο Αντώνης ,που ήταν μέλος στο παιχνίδι της συμμορίας για την ανατροπή και την προδοσία του Γιώργου.

    Τι έκανε ο Τσίπρας,
    οταν ο Παπανδρέου, λίγο πρίν την υπογραφή του μνημονίου εξηγούσε μέσα στη βουλή τον κίνδυνο της χρεοκοπίας?
    Τον ειρωνεύτηκε ότι »παίζει θέατρο» επικοινωνιακό !
    Τώρα θα Λιποταχτήσει και αυτός??
    http://epikairo.gr/index.php/en/politiki/item/9715-tsipras-to-paradexomai-o-karamanlis-odigise-ti-xora-sta-tartara#itemCommentsAnchor
    Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «ονειρεύεται μία ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Γ. Παπανδρέου»
    «Αν και δεν είχατε πάει στις Κάννες, ήσασταν από τους πρωταγωνιστές του παρασκηνίου. Πρέπει να μάθουμε πώς και με ποιες διαδικασίες ανατράπηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

  4. ΝΒ. 11:53 11/04/2015

    Αδίστακτος ο άθεος…

    Τσίπρας: «Στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι»

    και αυτό μας το αποδεικνύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ευτυχώς υπάρχουν παραδείγματα. Στην Κύπρο υπάρχει μια κυβέρνηση της αριστεράς, σε άλλες συνθήκες, σε μικρογραφία των προβλημάτων που έχουμε εδώ στην Ελλάδα, αλλά ο κ. Χριστόφιας όμως κατάφερε να δανειστεί από τη Ρωσία του Πούτιν 2,5 δις ευρώ και να
    ————————————————————————————————————————-
    μην μπει στο ΔΝΤ και να αποφύγουμε να έχουμε και τις δύο χώρες του ελληνισμού στο ΔΝΤ και την επιτήρηση. Θα μου πείτε 2,5 δις είναι μικρό ποσό.
    Για την Κύπρο είναι το 30% του ΑΕΠ της.
    Η Ελλάδα είχε δυνατότητες και διαπραγμάτευσης και αναζήτησης εναλλακτικών πηγών δανεισμού. Δεν το έκανε
    ————————————————————————————————————–
    ποτέ όμως, γιατί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του υλοποιούσε προειλημμένες αποφάσεις. Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί.
    Πρόκειται για ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα, το οποίο αρνήθηκε να υλοποιήσει ο
    ——————————————————————————————————————
    Καραμανλής και γι αυτό και αποχώρησε στην ουσία από την εξουσία, δέχθηκε όμως με θέρμη να το υλοποιήσει όμως ο κ. Παπανδρέου. Είναι όμως ένα σχέδιο εγκληματικό για τον ελληνικό λαό. Τώρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της υλοποίησης του εγκλήματος, που είναι ακόμα πιο τραγικό. Το τελευταίο στάδιο μιας πολιτικής που οδηγεί στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και στην υποτέλεια…»

    Σχόλιο: και …κυκλοφορούν χωρίς ντροπή και χωρίς »κουκούλα» !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.