ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες

Στην εντατική η μυθική τραγουδίστρια Τζόνι Μίτσελ

Η γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Τζόνι Μίτσελ νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Η 71χρονη μουσικός βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η Τζόνι Μίτσελ «ανέκτησε τις αισθήσεις της στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Είναι στην εντατική και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ βρίσκεται σε καλή διάθεση». Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τζόνι Μίτσελ είχε δηλώσει στο περιοδικό «Billboard» ότι πάσχει από μία σπάνια δερματική ασθένεια, το σύνδρομο Μόργκελονς, το οποίο την εμποδίζει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της.

Η Καναδή τραγουδίστρια και συνθέτρια της φολκ, ποπ και ροκ μουσικής, η οποία ασχολείται επίσης με την ζωγραφική και την φωτογραφία, έλαμψε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών ΄60 και ΄70. Γνωστά άλμπουμ άλμπουμ της είναι τα: «Clouds», «Ladies of the Canyon» και «Blue».

Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990, η Μίτσελ στράφηκε περισσότερο προς την ποπ μουσική, αλλά το κοινό δεν ανταποκρίθηκε. Ωστόσο, ο δίσκος με τίτλο «Turbulent Indigo» (1994) της έφερε δύο βραβεία Γκράμι. Το 1997 εισήλθε στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ το 2000 έκανε την πρώτη παρουσίαση ζωγραφικών της έργων στον Καναδά, παρότι για πολλά χρόνια πριν, φιλοτεχνούσε η ίδια τα εξώφυλλα των δίσκων της. Τα τελευταία χρόνια, η Μίτσελ δε δίνει συναυλίες, αλλά εμφανίζεται περιστασιακά σε συναυλίες συναδέλφων της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.