Neo

Διάψευση με …αιχμές από Χρυσοχοΐδη

Δεν είναι απλώς ότι διέψευσε πως πάει στη ΝΔ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αφήνει σοβαρές αιχμές κατά συντρόφων του στο κόμμα που έφυγαν και ξαναγύρισαν, ή έφυγαν και δεν ξαναγύρισαν…

Ειδικότερα, διαψεύδονταςγια δεύτερη συνεχή ημέρα χθες ότι θα συνεργαστεί με τη ΝΔ, δήλωσε ενοχλημένος,αλλά και έκπληκτος. Έκανε λόγο για αποκυήματα φαντασίας, διέψευσε ότι είχεοποιαδήποτε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν έχεικαμία σχέση και καμία ιδεολογική ή πολιτική συγγένεια και επαφή με τη ΝΔ.

Ως εδώ καλά. Μετά, άρχισανοι αιχμές προς …άσπονδους φίλους στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. «Η διαδρομή μου όληαπό παιδί, που είμαι ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχει διασαλευτεί καθόλου και δενέχω μετακινηθεί ποτέ», είπε «Παραμένω στον χώρο, όπως ήμουν πάντα, γιατί λίγαστελέχη της δικής μου γενιάς έχουν αυτή την απαράμιλλη στάση, συμπεριφορά καισταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια», είπε, με τα βέλη να στρέφονται προς πολλούςαποδέκτες.

Μετά τους είπε πως τοΠΑΣΟΚ έχει την «ευκαιρία» να δώσει στον εαυτό του ένα «έντιμο ιστορικό τέλος»και τους …αποτέλειωσε. Και ας συμπλήρωσε μάταια την φράση του ότι έτσι θασυμβάλει στη δημιουργία μιας νέας αρχής.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ds 18:20 28/05/2015

    Γιατί τόση ειρωνεία ρε φίλε. Τι θα θέλατε δηλαδή να φύγει και αυτός; Και να μείνει ποιος;; Σωστά οσα λέει για αυτούς που τα λέει.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.