AUTO - MOTO

Forza Horizon 2 για XBOX360 & XBOX One

Η Microsoft σε συνεργασία με την Playground Games φέρνει το φθινόπωρο του 2014 τη νέα γενιά του Forza Horizon με τον αριθμό 2. Με συνθήκες εξερεύνησης χάρτη, περισσότερα από 200 αυθεντικά αυτοκίνητα, δυνατότητα νυχτερινής οδήγησης και ένα νέο σύστημα δυναμικής αλλαγής των καιρικών συνθηκών, το Forza Horizon 2 έρχεται να ταράξει τα νερά στη μάχη των κονσολών νέας γενιάς.

Το σκηνικό του Forza Horizon 2 καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της νότιας Ευρώπης μεταξύ της νότιας Γαλλίας και βόρειας Ιταλίας. Τα γραφικά όπως παρουσιάστηκαν εκτενέστερα στην πρόσφατη έκθεση Ε3 συναρπάζουν ενώ οι εικόνες διαδέχονται η μία την άλλη από Γαλλική Ριβιέρα και Τοσκάνη εκμεταλλευόμενες στο έπακρο την 1080p ανάλυση του νέου XBOX One (δυστυχώς όμως με κλειδωμένα 30fps)

Όσον αφορά τη λίστα των αυτοκινήτων, που προς το παρόν δεν είναι ολοκληρωμένη, μόνο ενθουσιασμό προκαλούν καθώς περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων : Lamborghini Huracan, Corvette Stingray (2014), Lexus LFA, Pagani Zonda Cinque Roadster, Alfa Romeo 8C, Ferrari LaFerrari, McLaren P1, Pagani Huayra, Aston Martin One-77, Mercedes-Benz SLS AMG και Mercedes-Benz A45 AMG.

Στο Multiplayer κομμάτι του Forza Horizon 2, οι πληροφορίες, προς το παρόν είναι λίγες καθώς η Microsoft υπόσχεται συνεχή εναλλαγή μεταξύ singleplayer και multiplayer χωρίς την παρεμβολή lobby. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε ο αριθμός των μέγιστων συμμετεχόντων ανά αγώνα ούτε αν θα είναι, εν τέλει, δυνατή η δημιουργία club μεταξύ φίλων.

Το νέο Forza Horizon 2 αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων στις 30 Οκτωβρίου σε αποκλειστικότητα για XBOX360 & XBOX One σε τιμή που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον αλλά λογικά δεν θα ξεπερνά τη συνήθη τιμή των υπόλοιπων τίτλων στις αντίστοιχες κονσόλες.

Μην ξεχάσετε την τιμονιέρα σας και την βάση WheelStandPro για την τιμονιέρα σας που σας προσφέρει το OnBoardCamera.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από το www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.