Neo

Η σειρά των «κομματικών» της Ν.Δ.

Μετά τους βουλευτές, τους πρώην κοινοβουλευτικούς και τα διαδοχικά δείπνα για τα εσωκομματικά το προηγούμενο διάστημα, τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι κομματικοί της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Σύνδεσμος 1974, η οργάνωση που ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 από στελέχη με μεγάλη διαδρομή στο εσωτερικό της Ν.Δ., δίνει ραντεβού για απόψε το απόγευμα στις 19:00 στο Θέατρο Χατζηχρήστου, με αντικείμενο την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ. Στην κίνηση αυτή συμμετέχουν, μεταξύ άλλων ο, Θοδωρος Μπεχράκης, Κυριάκος Γριβέας, Αντωνης Σγαρδέλης, Κώστας Κωστούλας, Θανος Βεζυριάνης, Στεργιος Τσίφτης, Άγγελος Μοσχονάς, Σιλβια Ιωαννιδου κ.α.

Από την εκδήλωση έχουν αποκλειστεί εν ενεργεία ή πρώην βουλευτές ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανωτές της εκδήλωσης αρνήθηκαν αυτή να μετατραπεί σε διαδήλωση ευθείας αμφισβήτησης του κ.Σαμαρά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. δεν ανησυχεί. Ήδη έχει ετοιμαστεί διακήρυξη, η οποία θα συνιστά ισχυρή παρέμβαση στα κομματικά δρώμενα, με επίκεντρο το ιδεολογικό στίγμα και τον πολιτικό λόγο του κόμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.